Skip Navigation Links

HBB Atletizm Takımı Yurda Başarıyla Döndü

HBB Atletizm Takımı Antrenörü Senem Ölçer, “Memleketimizde Türkiye çapında tanınan sporcular yetiştirmenin gurunu yaşıyoruz.

HBB Atletizm Takımı Yurda Başarıyla Döndü

Gündem   A+a-

 
 Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kulübü Atletizm Takımı, 3 Eylül’de Ankara Naili Moran Atletizm Pisti’nde düzenlenen Taf Kupası Yürüyüş Challenge müsabakalarının son etabına katılarak Hatay’ı temsil etti.
 

BAŞKAN SAVAŞ’IN SPORA VERDİĞİ DESTEK, HATAY’A BAŞARI OLARAK GERİ DÖNÜYOR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş spor faaliyetlerine verdiği desteklerle gençlerin ruhsal, psikolojik ve bedensel gelişimlerine katkı sağladığı gibi başarıları da beraberinde getirmeye devam ediyor.

Bugüne kadar katıldıkları her turnuvada başarılı sonuçlarla Hatay’a dönen başarılı sporcular, son katıldıkları müsabakada da büyük başarı elde ettiler. 5 bin metre kategorisinde yarışan sporculardan Seçil Akpınar 2’nci,İnci Çiçek 6’ncı,Sabahat Akpınar 8’inci olarak Hatay’a döndüler.

ÖLÇER: KAZANDIĞIMIZ BAŞARILAR BİZLERDEN DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN BAŞKAN SAVAŞ’IN SAYESİNDEDİR

HBB Atletizm Takımı Antrenörü Senem Ölçer, “Memleketimizde Türkiye çapında tanınan sporcular yetiştirmenin gurunu yaşıyoruz. Kazandığımız başarılar sıkı çalışmanın ve her zaman maddi manevi desteğini hissettiğim Başkan Savaş’ın sayesindedir. Desteklerini bizlerden esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ederim” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet