Skip Navigation Links

Burada Hayat Var

AHM Portcity bünyesinde faaliyete giren ve Hatay’ın en büyük Aquaparkı olma özelliğini taşıyan su parkı,geçtiğimiz hafta sonu ziyaretçilerini ağırladı

Burada Hayat Var

Yaşam   A+a-

AHM Portcity’nin benzersiz yaşam seçenekleri arasında ön plana çıkan Aquaprak, yeraltı şehri, kapalı açık yüzme havuzları, bin kişilik düğün salonu, konferans salonları ve 28 bin metrekare kapalı otoparkıyla rezidans anlayışını üst seviyelere çıkaran projede sona gelindi.
 
Rezidans sahipleri ve projemizi merak eden herkes önce yeraltı şehrini, örnek daireleri, 5 yıldızlı oteli inceleme şansı buldular. Yapılan tanıtımda şaşkınlıklarını gizleyemeyen konuklar; “Beklediğimizin çok üzerinde bir proje, biz buraya gelirken standart bir inşaat bekliyorduk ancak burada yeni bir yaşam hayat buluyor” dediler.
 
AHM Portcity ortaklarından Ali Tekten gelen misafirlerle ve rezidans sahipleriyle tek tek ilgilenerek proje hakkında detaylı bilgiler verdi. Tekten şöyle devam etti;
 
“Biz bu projeye başlamadan önce Türkiye’nin en seçkin rezidanslarını ayrıntılı bir şekilde inceledik. Portcity’nin her noktasında bu ayrıntıları bulabilirsiniz. Burada sadece ev yapmadık. Yeraltı şehriyle, otoparklarıyla, havuzlarıyla, düğün salonlarıyla, alışverişmerkezlerinden, aquaparkına kadar dev bir yaşam alanı inşaa ettik. Projemizi görmeye gelen herkes buradan ayrılırken çok kaliteli bir yer yapmışsınız böyle bir şey beklemiyorduk diyorlar, tabi bu durumda bizi memnun ediyor” şeklinde konuştu.
Ziyarete gelen konuklar proje tanıtımının ardından Aquapark’ta gönüllerince eğlendiler. 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet