Skip Navigation Links

Dörtyol’a “Yeni Bir Bakış” Kazandıracak

Mesleğinin uzmanı, genç ve girişimci kardeşimiz Optisyen Gökhan Gürakan Sanayi Mahallesi Çaylı Caddesi üzerinde “yeni bir bakış” sloganıyla Gürakan Op

Dörtyol’a “Yeni Bir Bakış” Kazandıracak

Dörtyol   A+a-

Mesleğinin uzmanı, genç ve girişimci  Optisyen Gökhan Gürakan Sanayi Mahallesi Çaylı Caddesi üzerinde “yeni bir bakış” sloganıyla Gürakan Optik Gözlük Mağazasını  hizmetine açıyor.
Optisyen Gökhan Gürakan ile işyerinde yaptığımız sohbette; “Gözlüğün, görme kusurlarını düzeltmek ve gözü zararlı kozmik ışınlardan korumak gibi iki temel fonksiyonu yanında bir yaşamsal fonksiyonu daha vardır ki bu niteliği çok fazla bilinmez. Gözlüğün, doğanın bize sunduğu en olağanüstü ve en narin organ olan gözümüzü dış etkilerden korumak gibi bir faydası vardır ki bu yararı hep göz ardı edilir veya görmezlikten gelinir. Büyüklerimiz en çok önem verdiği ya da en çok sevdiği bir şey için ''GÖZÜ GİBİ BAKMAK '' tabirini kullanırlar. Gerçekten de gözümüz Yüce Mevla’nın bize bahşettiği en önemli organlarımızdan biridir.  Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için Göz sağlığı da en dikkat etmemiz gereken konulardan biridir.
İnsan olarak bizim görevimizde göz sağlığımızı sonuna kadar korumak, zaman ve ortam koşulları sebebiyle görmeyi engelleyen ya da görme kalitesini düşüren etmenlere karşı önlemler alarak göz sağlığımızı ve görme kalitemizi korumaktır.
 
Göz sağlığını korumanın en önemli koşulu hijyen ve 6 ayda bir Göz doktorlarımıza kontrole gitmektir. Görme kalitesi sağlamanın koşulları ise doktor tavsiyeleri ile optisyeninizin önereceği kaliteli ve rahat görüş sağlayabileceğiniz optik gözlük (numaralı gözlük ),  özel kaplamalı güneş gözlüğü ya da gözümüzün yapısına uygun lenslerdir.” açıklamasında bulundu.
 
Optisyen Gökhan Gürakan kimdir?
 
1989 yılında Hatay-Dörtyol Çaylı Mahallesinde doğdu. Çaylı Barbaros, Gazi İlköğretim ve Atatürk Lisesi eğitiminden sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczane Teknikerliğini Bölümünü  bitirdi.  2 yıl Elif Eczanesinde Eczane Teknikerliği yaparak mesleğini icra etti. Daha sonrasında tekrar sınava hazırlanarak 2014 yılında Kilis 7 Aralık Üniversitesi Optisyenlik Bölümünü kazandı. İki yıllık optisyenlik eğimimi 2016 Haziran ayında tamamladıktan sonra üç aylık bir emek ve özveri sonucu ailesinin de desteği ile Yeni Bir Bakış sloganı ile GÜRAKAN OPTİK  gözlük mağazasını hizmete açtı.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet