Skip Navigation Links

Başkan Savaş Demokrasi Konserine Katıldı

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,Defne ümerler Amfi Tiyatro’da Aslanyürek Medya tarafından organize edilen Demokrasi Konseri’ne katıldı.

Başkan Savaş Demokrasi Konserine Katıldı

Magazin   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 27 Ağustos Cumartesi günü Defne ilçesindeki Sümerler Amfi Tiyatro’da Aslanyürek Medya tarafından organize edilen Demokrasi Konseri’ne katıldı.
 
ŞARKILAR HEP BİR AĞIZDAN KIZ ÖĞRENCİLER İÇİN SÖYLENDİ
 
Üniversitede okuyan genç kızlara burs verilmesi amacıyla düzenlenen organizasyona çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Tüm gelirin kız öğrencilere burs olarak geri döneceği konserde, sevilen halk ozanı Nurettin Yeşil, seslendirdiği türküler ile katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşattı.
 
ASLANYÜREK’İN KİTAPLARINDAN ELDE EDİLEN KAZANÇ KIZ ÖĞRENCİLERE BAĞIŞLANACAK
 
Yaklaşık olarak 20 yıldır Almanya’da yaşadığını ve Türkiye’ye böyle hayırlı bir iş için döndüğünü belirten Mesut Aslanyürek, yazdığı kitapların da burada satışını sağlayarak, satıştan elde edilen gelirlerin üniversite okuyan kız öğrencilere burs olarak verileceğini belirtti.
 
BAŞKAN SAVAŞ, " HBB OLARAK HER ZAMAN SANATIN VE SANATÇININ YANINDAYIZ" 
 
Konser sonunda Başkan Savaş, “Biz Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız. Bu anlamlı ve bir o kadar da hayırlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” açıklamasında bulundu. 
 
YEŞİL'DEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR PLAKETİ
 
 
Konserin sonunda Yeşil, Başkan Savaş’a sanata ve sanatçıya katkılarından dolayı teşekkürlerini ileterek plaket takdim etti. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet