Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas Spor Bergama Maçına Bileniyor

Mavi Beyazlılar 15 Temmuz Şehitler tadında çalışmalarına başladı

Payas Spor Bergama Maçına Bileniyor

Payas   A+a-

 Spor Toto 3. Lig 3. grubunda mücadele eden Güney Temsilcisi Payas Spor yeni sezon öncesinde Nevşehir'deki 2. Etap kamp çalışmalarını tamamlamalarının ardından döndüğü Payas'ta, 15 Temmuz Şehitler stadında taraftarlarıyla buluştu.
Yapılan antrenmanı Payas Spor Kulüp Başkanı Gökhan Akel, Yönetim kurulu üyeleri, Sportif Direktör Derman Gözükara ve kalabalık taraftar toplu izledi.
Teknik Direktör Mehmet Seçkin, yardımcı antrenörler Erdoğan Sarıuşak ve Nahit Özseçen nezaretinde Payas 15 Temmuz Şehitler stadında hafif çalışma yapan futbolcuların neşelerinin yerinde olması dikkatlerden kaçmadı. 
3 Eylül Cumartesi günü Payas 15 Temmuz Şehitler Stadında ligin ilk haftasında Bergama Belediye Spor'u konuk edecek olan Payas Spor'da Teknik Direktör Mehmet Seçkin, futbolculara önümüzdeki 4-5 gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaptıracağı ve daha sonra da idman adedini 1'e indireceği öğrenildi.
Bu arada Payas Spor Kulüp Sportif Direktörü Derman Gözükara'nın verdiği bilgilere göre, prensipte anlaştıkları 3 futbolcunun takım ile birlikte antrenmanlara başladıklarını ve önümüzdeki günler içerisinde de resmi sözleşme imzalayacaklarını söyledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş