Skip Navigation Links

Final Gecesinde 'Kazanan Dostluk ve Sevgi Oldu'

Dörtyol Belediyesi katkılarıyla düzenlenen Dörttaş Tek Pota Basketbol Turnuvasında kazanan dostluk ve sevgi oldu.

Final Gecesinde 'Kazanan Dostluk ve Sevgi Oldu'

Dörtyol   A+a-

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, "Gelecek yıl daha büyük bir organizasyon tertip edeceğiz" dedi.
 
Bu yıl ikincisi düzenlenen tek pota basketbol turnuvası 19 Ağustos 2016 Cuma akşamı Başkan Toksoy'un katılımı ile başladı. 3 gün süren tek pota basketbol turnuvası 48 takım katılımı ile 21 Ağustos gecesi final yaparak sonlandı.
 
21 Ağustos 2016 Pazar akşamı 21.00'da başlayan final gecesi, 7 kategori'de yapılan turnuvaya  48 takım katıldı. Tüm detayların düşünüldüğü turnuva'da sporcular kıyasa bir mücadele etti. Dörtyol'da sportif çalışmalara desteği ile bilenen Dörtyol Belediyesi, gençlerin kötü alışkanlıklara karşı sportif aktivitelerin devam edeceği ve yayınlaşacağını ifade eden Başkan Toksoy, "Spor'u ve sporcuları desteğimiz devam edecektir. Dörtyol Belediyesi olarak voleybol, basketbol ve futbol olmak üzere tüm branşlarda katkılarımız devam edecektir" ifadesini kullanan Başkan Toksoy, "Gelecek yıl daha büyük bir organizasyon tertip edeceğiz" diyerek tüm sporculara başarılar diledi.
 
Final Gecesinde dereceye giren takımlar ise, Junior grubunda Minik Devler birinci, Dörtyol 12 doba ikinci geldiler. Minikler grubunda Dörtyol 12 dobo birinci, Ayyıldız takımı ikinci geldi. Küçük Yıldızlar grubunda ise Haydar ve Dümenleri birinci, Big Power takımı ikinci geldi. Kızlar takımı tek kategoride yarıştı, Karanlık Kardeşler birinci, Potanın Perileri ikinci geldiler. Yıldız grubundaysa Maykil Cordin Team birinci, Yıldızlar Takımı ikinci geldiler. Gençler grubu ise Yıldızlar B birinci, Hawks (şahinler) takımı ikinci oldular. Grubun en çekişmeli geçtiği grup Büyükler ise Gera takımı birinci geldi. I Likte Movit ise ikinci geldi.
 
Dörtyol Belediyesi tarafından hazırlanan çeşitli hediyeler protokol üyeleri tarafından dereceye giren takımlara dağıtıldı. 
 
GECEDE RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
 
Dörtyol Kaymakamı Sn. Recep Soytürk, üçlük demelerine katılarak şansını denedi. Oldukça başarılı olan Kaymakam Soytük üçlük denemelerinde 3'de 2 yaptı.
 
MECLİS ÜYESİ KENAN UÇAR'DA GENÇLERLE TER DÖKTÜ
 
Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol Belediyesi meclis üyesi Kenan Uçar'da turnuvaya katılarak gençler kategorisinde oynadı. Dörtyol Belediyesi personellerinde katıldığı turnuva vatandaşlardan beğendi aldı.
 
TUNUVAYA TAM DESTEK
 
Dörrtaş sahil sitesinde gerçekleşen turnuva'ya yoğun katılımın yanı sıra Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, Belediye Meclis Üyeleri Kenan Uçar, Mustafa İkiz, TÜRKAV Dörtyol İlçe Başkanı Reşit Taşkın, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı, Yaşar Gürakan, Tosçelik Halkla İlişkiler Müdürü Çetin Mutlusoy, Basketbol Federasyonu Hatay İl temsilcisi Banu Mursal, Osmaniye Ticaret Odası Başkanı Murat Teke ve Dörttaş tatil sitesi başkanı Tayfun Görgen'in katılımı ile final gecesi gerçekleşti. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet