Skip Navigation Links

Aynaya Bakamıyorum..

Reyhanlı 52 Kişi Ölürken Yüzünden Yaralanan Suriyeli Zehra Estetik Ameliyat Olmak İstiyor

Aynaya Bakamıyorum..

Reyhanlı   A+a-

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde 3 yıl önce bomba yüklü araçlarla yapılan saldırıda yüzünden yaralanan Suriyeli işsiz 20 yaşındaki Zehra Bredi, aynaya her baktığında o anı hatırladığını belirterek estetik ameliyat olmak istediğini söyledi.
Bomba yüklü iki minibüsün 11 Mayıs 2013'te Reyhanlı Belediye binası yanında ve PTT'nin önünde 4 dakika ara ile patlatılması sonucu 52 kişi öldü, 155 kişi de yaralandı. PTT yakınlarında, çalıştığı iş yerinde yüzü, göğsü ve omuzlarından yaralanan Zehra Bredi, önce Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne götürüldü, daha sonra sevk edildiği Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Ankara Numune Hastanesi'nde bir dizi ameliyat geçirdi.

"ELİMİ RAHAT KULLANAMIYORUM"

Ülkesindeki iç savaştan kaçarak geldiği Reyhanlı'da terör saldırısında yaralandığını belirten genç kız, "Ailemle birlikte Reyhanlı'da yaşamaya başladık. Geçinmek için de iş aradım. Bir işyerinde sekreter olarak çalışmaya başladım. 11 Mayıs günü olayın meydana geldiği saatlerde de iş yerindeydim. Ciddi şekilde yaralandım. Toplam 9 ay tedavi gördüm. Şu anda yüzüm ve omuzlarım ile göğsümde o günün yara izleri bulunuyor. Sağ kolumda da rahatsızlık var ve elimi rahatlıkla kullanamıyorum" diye konuştu.


"AYNAYA BAKTIĞIMDA O GÜNÜ HATIRLIYORUM"

Tedavilerin ardından yüzündeki yara izinin tamamen iyileşmediğini belirten Bredi, estetik ameliyat olmak istediğini ancak ekonomik gücü olmadığını söyledi. Bredi, şöyle devam etti: 
 
"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanken geldiği Hatay'da hastanede bulunan yaralıları ziyaret ettiğinde beni de ziyaret etmişti. Tedavim nedeniyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne teşekkür ediyorum. Tek isteğim özellikle yüzümdeki yara izinden kurtulmak. Çünkü aynaya baktığımda yarayı görüyor ve o acı günleri tekrar hatırlıyorum. Bu durum beni psikolojik olarak olumsuz etkiliyor. Ancak maddi durumum iyi olmadığı için ameliyat olamıyorum." 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet