Skip Navigation Links

Kuruyer Mahallesi Parkına Kavuştu

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Kuruyer Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parkın açılışını gerçekleştirdi.

Kuruyer Mahallesi Parkına KavuştuWeb
TV

Gündem   A+a-

Başkan Savaş, HBB Park Bahçe Ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Antakyalıların hizmetine sunulan parkın açılışından önce Kuruyer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin gerçekleştirdiği kahvaltıda mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen kahvaltıya Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a iş adamı Sabit Karadeniz ve mahalle sakinleri eşlik etti.
 
BAŞKAN SAVAŞ:” KALİTELİ HİZMET ULAŞTIMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
 
Mahalle sakinlerinin taleplerini tek tek dinleyerek çözüm konusunda atılacak adımları anlatan Başkan Savaş, “Hatay genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarımız hızla devam ediyor. Biz sizlere hizmet etmeye geldik. Şehrimize kaliteli hizmet ulaştırmak için çalışıyoruz. Mahallemizde yollar açarak ulaşımı kolaylaştırdık. Hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz”  ifadelerini kullandı.
 
GEÇMİŞTE İHMAL EDİLEN TÜM SORUNLAR BAŞKAN SAVAŞLA ÇÖZÜME KAVUŞUYOR 
 
Kuruyer Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayrettin Türkmen, “Değerli başkanımız mahallemizin eksiklerini bizlerden dinleyerek en kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Başkanımız şimdiye kadar ihmal edilen tüm sorunlarımıza hızlı çözümler üreterek bizleri her zaman memnun ediyor. Mezarlığımızın bakım ve temizlik çalışmalarını da kısa süre önce gerçekleştirdi. Başkanımız sayesinde yollarımız da açılarak ulaşımımız rahatladı. Ayrıca mahallemizdeki çocukların boş zamanlarında eğlenebilecekleri oyun parkı ve yetişkinlerin spor yapacağı ortam oluşturduğundan dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
 
ÇOCUKLARIN YÜZÜ HBB’NİN HİZMETLERİYLE GÜLÜYOR
 
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Savaş, Kuruyer Parkı'nın açılışını parka büyük ilgi gösteren çocuklarla birlikte gerçekleştirerek, yeni ve kaliteli yaşam alanını hizmete sundu.
 
Açılış sonrasında parkta incelemeler yapan Başkan Savaş, kendisine yoğun ilgi gösteren çocuklara çeşitli hediyeler vererek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
BAŞKAN SAVAŞ’TAN ÖRNEK DAVRANIŞ 
 
Çevre bilincinin çocuklara küçük yaştan itibaren kazandırılmasının çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Savaş, parkta çınar ağacı dikti. Kuruyerli vatandaşlar, çocukların ve yetişkinlerin hoşça vakit geçirebilecekleri kullanışlı, yeni yaşam alanları açan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş’a teşekkürlerini iletti..
 
 
 
 
 
 
Kuruyer Mahallesi Parkına Kavuştu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet