Skip Navigation Links

Şehir Tiyatrosu Fark Yaratıyor...

HBB Şehir Tiyatrosu,düzenlediği‘Mahalle Şenliği’ adlı eğlence programıyla mahalle sakinlerine unutamayacakları bir akşam yaşattı.

Şehir Tiyatrosu Fark Yaratıyor...Web
TV

Magazin   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, düzenlediği ‘Mahalle Şenliği’ adlı eğlence programıyla Harbiye, Dermaşta ve Halisli mahalle sakinlerine unutamayacakları bir akşam yaşattı.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan ve kurulduğu ilk günden bu yana sahneye taşıdığı muhteşem performans ile Hatay halkının takdirini kazanan HBB Şehir Tiyatrosu, ‘Mahalle Şenliği’ adlı eğlence programı ile Hatay’da bir ilke daha imza attı.
 
HBB ŞEHİR TİYATROSU’NUN BAŞARILI OYUNCULARI HATAYLILARA EĞLENCE DOLU ANLAR YAŞATIYOR
 
Çocuklara ve yetişkinlere yönelik animasyon gösterileri ile başlayan şenlikte, köçek dansı gösterisi ve ‘Gelin-Kaynana’ adlı kısa oyun izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Ardından yerel dilde seyirlik oyun olarak sahnelenen kömeç adlı oyunda tiyatro ekibi, seyirciler arasından seçtikleri izleyicileri sahneye davet ederek, vatandaşların aktif olarak oyuna dahil edildiği bir etkinlik gerçekleştirdi.
İzleyenlerden tam not alan ‘Mahalle Şenliği’ etkinliğinin sonunda, etkinlik alanında bulunan miniklere HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı oyuncuları tarafından, boyama kitabı ve boya kalemleri hediye edildi.
 
ŞEHİR TİYATROSU’NUN BAŞARILI SANATÇILARINDAN MİNNET TEŞEKÜRÜ
 
HBB Şehir Tiyatrosu’nun başarılı sanatçıları, etkinliğin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere Harbiye, Dermaşta ve Halisli mahalleleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Kabakulak'a teşekkürlerini ilettiler.
 
 
 
Şehir Tiyatrosu Fark Yaratıyor... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet