Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Devlet Hastanesinden Hemşirelere Plaket

İskenderun Devlet Hastahanesi hekimleri tarafından Hemşireler Haftası nedeni ile İskenderun Devlet Hastahanesi bünyesinde bulunan 9 hemşireye hekimler

Sağlık   A+a-

İskenderun Devlet Hastahanesi hekimleri tarafından Hemşireler Haftası nedeni ile İskenderun Devlet Hastahanesi bünyesinde bulunan 9 hemşireye hekimler tarafından plaket verildi. Plaket verme öncesi konuşma yapan İskenderun Devlet Hastahanesi Başhekimi Veysel Yıldırım: " Hemşirelik dünyayın en önemli görevlerinden bir tanesinidir. Yıllarını gece gündüz demeden özverili ve sabırla hemşirelik mesleğine adamış değerli Bütün hemşire arkadaşlarımı kutluyorum.

Sevgili Cansen hemşiremiz de 30 yıldır bu görevi yapıyor, nice 30 yıllara" dedi ve Hemşire Cansen Göçer'e plaketini verdi. Daha sonra ise hemşire Suzan Aydın'a İskenderun Devlet Hastahanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Bektaş Eren, hemşire Nazmiye Çiftçi'ye Başkan yardımcısı Mete Burakçin, hemşire Fatma Yüksel'e Dr. Fuat Yağcı, hemşire Hatice Kayhan'a Başhemşire Zübeyde Akkuş, hemşire Meryem Yünsal'a Başhekim Yardımcısı Dr. Hüseyin Gürbüzler, hemşire Şenay Gündüz'e Başhekim Yardımcısı Dr.Lami Güney, hemşire Selva Azazi'ye Başhekim Yardımcısı Dr. Hakan Yurtu, ve son olarak hemşire Zübeyde Koca'ya plaketlerini Dr. Jale Atasever verdi. Ödül töreninden sonra hemşirelerle tek tek konuşan hekimler yapılan ikramların ardından görevlerine devam ettiler.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar