Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ülkü Ocakları Başkanı Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Hatay’ın Payas ilçesinde Ülkü Ocağına konuşmaya geldikleri öğrenilen 4 kişilik grup, araçlarına aldıkları Ülkü Ocağı eski başkanı Önder Önerden’i

Ülkü Ocakları Başkanı Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Gündem   A+a-

Hatay’ın Payas ilçesinde Ülkü Ocağına konuşmaya geldikleri öğrenilen 4 kişilik grup, araçlarına aldıkları Ülkü Ocağı eski başkanı Önder Önerden’i bıçakla bacağından yaraladı, mevcut başkanı da hastanelik etti.
 
Alınan bilgilere göre Payas İlçe Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Türkmen ile bir dönem önceki Başkan Önder Önerden’i Ocak binasına gelen bir grup konuşma bahanesiyle dışarı çıkardı. Gelen grubunda tanıdık olmasından dolayı rahat hareket eden iki Ocak Başkanı aynı araca bindirilerek Ülkü Ocağı binasından uzaklaştılar. Yaşanan bu olayın ardından durum Ülkü Ocağı Yönetimi tarafından polise bildirilmesi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Kaçan araç ilçenin her yerine aranmaya başlandı
 
Başkan Yasin Türkmen darp edildiği öğrenilirken, eski Başkan Önder Önerden grup tarafından bacağından bıçaklandı. Darp edilen ve bıçakla yaralanan iki Ocak Başkanı da Dörtyol Devlet hastanesine götürüldü. Mevcut Ocak Başkanı Yasin Türkmen’in de tedavisine devam edilirken, bacağından bıçaklanan ve aşırı kan kaybeden Önder Önerden’in durumunun ciddiyetini koruması nedeniyle İskenderun Devlet Hastanesine sevk edilerek yoğun bakıma alındı. 
 
Olay sonrası Güvenlik Güçleri olaya karıştıkları belirlenen 4 kişiyi gözaltına aldığı öğrenilirken Bir kişinin ise hala arandığı edinilen bilgiler arasındaydı.
 
Payas Ülke Ocağı eski Başkanı Öner Önerden’in alındığı yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini sabaha doğru kaybederek hayata gözlerini yumdu.
    
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş