Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Minik Eller Ebru Sanatına Dokundu

Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinliklerinde 8-9 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen Çocuk Sanat Atölyesi'nin konusu ebru sanatıydı.

Minik Eller Ebru Sanatına Dokundu

Kültür Sanat   A+a-

Bu yıl 10.'su düzenlenen Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinliklerinde 8-9 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen Çocuk Sanat Atölyesi'nin konusu ebru sanatıydı. 
Bahçeşehir Okulları İskenderun Kampüsü'nün işbirliğiyle düzenlenen çalışmaya çocuklar kadar ailelerin de büyük ilgi gösterdiği gözlemlendi. Hem geleneksel bir sanatı canlı tutmak hem de çocukların yaratıcılıklarını pekiştirmek, onlara farklı deneyimler yaşatmak isteyen aileler İskender Sayek Kültür ve Sanat Evi'nde buluştu. 3 yaşındaki miniklerden, beraber geldikleri dedelerine kadar her yaştan katılımcının ebru teknelerinin başında aynı heyecanı duyarak eserler meydana getirmesi, çalışmalarının kurumasını sabırsızlıkla beklemeleri ve sonuçta yaşadıkları gurur, etkinliğin amacına ulaştığının en büyük göstergesiydi.
Bahçeşehir Okulları İskenderun Kampüsü Görsel Sanat öğretmeni Zerrin Şahin'in önderliğinde yapılan ebru çalışmasında tüm katılımcılar kendi eserlerini, çeşitli teknikler kullanarak oluşturdu. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş