Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hatay’da Zaman,Kültür,İnsan Konulu Fotoğraf Yarışması

HBB Toplumun tarihi ve kültürel bilincine katkılar sunuyor.

Hatay’da Zaman,Kültür,İnsan Konulu Fotoğraf Yarışması

Kültür Sanat   A+a-

Hatay’ın sosyal ve kültürel tanıtımına katkı sunan çalışmaların altına imza atan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), bu konuda gerçekleştirdiği çalışmaları vatandaşlarla paylaşarak, toplumun tarihi ve kültürel bilincine katkı sunuyor.
 
‘HATAY’DA ZAMAN KÜLTÜR İNSAN’ KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASINDA SEÇİLEN FOTOĞRAFLAR HATAYLILARLA BULUŞACAK
 
HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından şehrin kültürel, tarihi ve doğal zenginliklerini gün ışığına çıkarmak amacıyla düzenlenen “Hatay’da Zaman Kültür İnsan” konulu fotoğraf yarışmasında jüri tarafından özenle seçilen fotoğraflar, İskenderun Forbes AVM’de sergilenecek. 
 
İSKENDERUN’DAKİ FOTOĞRAF SERGİSİNİN AÇILIŞINI BAŞKAN SAVAŞ GERÇEKLEŞTİRECEK
 
Dereceye giren fotoğrafların yanı sıra yarışmanın birbirinden kıymetli 80 fotoğrafının da sergileneceği serginin açılışını, kentimizin sanat yaşamına çeşitli etkinlikler ve özel organizasyonlarla katkı sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş gerçekleştirecek.
 
YARIŞMADA DERECEYE GİREN SANATÇILARA ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLECEK
 
Gerçekleşecek sergi açılışında Başkan Savaş, aynı zamanda yarışmada dereceye girmeyi başaran sanatçılara ödüllerini de takdim edecek.
 
SERGİ İKİ GÜN BOYUNCA HATAYLI SANATSEVERLERE AÇIK OLACAK
 
10 Ağustos Çarşamba günü saat 16.00’da açılışı gerçekleştirilecek olan fotoğraf sergisi, iki gün boyunca Hataylı sanatseverlere açık tutulacak.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar