Skip Navigation Links

Müftüler'e 52 m Taş Duvar

(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, özverili çalışmalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Müftüler'e 52 m Taş DuvarWeb
TV

Belen   A+a-

Ulaşım açısından tehlike arz eden noktalarda köprüler, sulama kanalları, menfezler ve heyelan tehlikesi olan noktalarda da taş duvar çalışması gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, özverili çalışmalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.
 
İlimizin yaşanabilir ve her anlamda güvenli bir kent olması amacıyla hummalı bir çalışma gerçekleştiren ekipler, şiddetli yağışların etkisiyle oluşabilecek olası toprak kaymalarının önüne geçmek için taş duvar yapım çalışmalarını sürdürüyor.
 
BELEN MÜFTÜLER MAHALLESİ’NDE TEHLİKE ARZ EDEN ÜÇ AYRI BÖLGEYE TOPLAMDA 52 METRELİK TAŞ DUVAR ÖRÜLÜYOR
 
HBB ekipleri, hemşehrilerimizin can ve mal güvenliği için il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Belen ilçesi Müftüler Mahallesi’nde taş duvar çalışmalarına başladı.
Mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline gelen Müftüler’de üç ayrı bölgede toplam 52 metre uzunlukta taş duvar çalışmalarına başlayan ve hızla ilerleyen HBB ekipleri, bölgede tehlikeyi minimuma düşürerek rahat bir nefes aldırdı. 
 
BELENLİLERDEN BAŞKAN SAVAŞ’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ
 
Belenli vatandaşlar, attığı her adımda hemşehrilerini düşünerek hareket eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, sahada özverili ve kararlı bir çalışma gerçekleştiren HBB ekipleri aracılığıyla teşekkürlerini iletti.
 
 
Müftüler'e 52 m Taş Duvar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet