Skip Navigation Links

Potanın Perilerinin 2016-2017 Fikstürü Belli Oldu

Geçtiğimiz sezona damga vuran Potanın Perileri 2016-2017 fikstürü belli oldu.

Potanın Perilerinin 2016-2017 Fikstürü Belli Oldu

Spor   A+a-

2015- 2016 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ni Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada bitirerek büyük bir başarıya imza atan ve basketbolseverler tarafından yılın en iyi çıkış yapan takımı olarak gösterilen Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kadın Basketbol Takımı’nın 2016-2017 yılı fikstürü belli oldu.
 
HBB’Lİ MELEKLER, BASKETBOLU İLİMİZDE POPÜLER HALE GETİRDİ
 
Ligde mütevazı kadrosuyla ortaya koyduğu başarılı performansla spor otoritelerinin ve sporseverlerin beğenisini kazanan Hatay’ın Melekleri, basketbola olan ilginin her geçen gün artmasını da sağladı.
 
MELEKLERİMİZ, BASKETBOLCU MİNİKLERE YOL GÖSTERİYOR
 
Başarılara imza atarak basketbolun ilimizde popüler hale gelmesine vesile olan HBB’li başarılı basketbolcuları, basketbola ilgi duyan miniklerin altyapıya yoğun ilgi göstermesini sağladı.
Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve TBF Tv’den yayınlanan kura çekimine takımımızı temsilen İdari Menajerimiz Erdal Oktay ve Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar katıldı.
 
5.HAFTADA BEŞİKTAŞ, 8.HAFTADA FENERBAHÇE VE 12.HAFTADA GALATASARAY İLE KARŞILAŞACAĞIZ
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kadın Basketbol Takımı ilk maçını Botaşspor’a karşı 22 Ekim 2016’da yapacak. Fikstürde,üç büyükler olarak nitelenen takımlarla yapacağımız mücadelelerin haftaları ise şu şekilde;
5.Hafta Beşiktaş - Hatay BŞB,
8.Hafta Hatay BŞB - Fenerbahçe,
12.Hafta Galatasaray - Hatay BŞB.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet