Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz'da Zakkum Rüzgarı Esecek..

Arsuz, Türkiye'nin en gözde Alternatif Rock Müzik guruplarından Zakkum'u Arsuz Retro Lounge Bar'da ağırlayacak.

Arsuz'da Zakkum Rüzgarı Esecek..

Magazin   A+a-

Arsuz, Türkiye'nin en gözde Alternatif Rock Müzik guruplarından Zakkum'u Arsuz Retro Lounge Bar'da ağırlayacak.

 

Son zamanların en gözde alternatif rock müzik guruplarından Zakkum’un sanatçıları Yusuf Demirkol, Cem Senyücel, Eren Parlakgümüş ve Emre Yılmaztürk, 5 Ağustos Cuma akşamı Arsuz Retro Lounge Bar sahnesinde hayranlarıyla bir araya gelecek.

 

Hatay'ın her köşesinde ses sanatçılarını sevenleriyle buluşturan Haron Turizm&Organizatörlük ve CES Prodüksiyon'un Hatay Koordinatörü, Organizatör Ali Güler, Zakkum'u yine, yeniden sevenleriyle buluşturacak.  

 

Arsuz'un ilk ve tek hastanesi Medica Arsuz Tıp Merkezi'nin sponsorluğundaki konser öncesi Break Cafe&Restaurant'ta Arsuz'un zengin mutfağının leziz yemeklerinin tadına bakacak olan grup üyeleri saat 21.00'da Retro Lounge Bar'da sahne alacak.

 

Özellikle konserde 'Ben Ne Yangınlar Gördüm', 'Ahtapotlar', 'Ben Böyle Değildim', 'Dile Kolay Kalbe Değil' gibi  geniş kitlelerin bildiği parçalarının yanı sıra yeni şarkılarını da seslendirecek olan Zakkum, müzikseverleri mest edeceği bir gece yaşatacak.

 

Konser sonrası grup üyeleri Arsuz'da turizm sektöründe yeni bir bakış ve yeni bir soluk yaratan Arsuz Twins Otel'de konaklayacak.

 

İnfo ve Rezervasyon: 0531 358 58 19 - 0553 619 83 91 

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar