Skip Navigation Links

Samandağ Belediyesi’nden Bağlama Kursu

Başkan Nehir gençliğin yaşadığı sorunların çözümüne katkıda bulunmak amacıyla modern kursları hayata geçiriyor.

Samandağ Belediyesi’nden Bağlama Kursu

Kültür Sanat   A+a-

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, gençliğin yaşadığı sorunların çözümüne katkıda bulunmak amacıyla, tüm gençlerin beden ve ruh sağlığını korumak, sosyo-kültürel gelişimlerini desteklemek, ilgi alanları doğrultusunda eğitimlerine katkı sağlamak ve beceri kazandırmak. Gençler arasında iletişim ve dayanışmanın güçlendirilmesini sağlamak ve gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri modern kursları hizmete açıyor.
 
BAĞLAMA KURSU AÇILDI
 
Kursla ilgili bilgi veren belediye yetkilileri :”Eğitim sürelerine sahip olan temel bağlama kursları, kültür ve sanat kültür ve sosyal işler müdürlüğü bünyesinde verilmektedir. Başlangıç seviyelerinde kursiyerler, derslere nota eğitimi ile başlar, parmak alıştırmaları ve tezene vuruşları ile devam eder, basitten karmaşığa türküleri öğrenir ve pozisyonları egzersizlerle tanırlar. İleri seviyede ise değişik pozisyonlar ve teknikler edinen kursiyerlerimiz artistik duygularını ortaya çıkararak temel bir repertuara sahip olurlar. “ifadelerine yer verdi.
 
Samandağ Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü bünyesinde gençlere yönelik çeşitli kursların açılması için gerekli çalışmaların sürüdüğü ifade edildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet