Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Fetullah Gülen İdam Edildi…

Belen Atatürk Parkında düzenlenen Demokrasi Nöbetlerinde, şehitlerin ruhuna Kuran-ı Kerim Okundu.

Fetullah Gülen İdam Edildi…Web
TV

Belen   A+a-

Kuran-ı Kerim’in okunmasının ardından, söz alarak halka hitaben konuşan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, gözümüz kulağımız artık yetkililerde, gereken yasaları çıkaracaklarından eminim, bizlerde elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Rabbim bir daha böyle geceler yaşatmasın, bu ülkeye, bu millete” dedi.
 
Başkan Vurucu Yaptığı Konuşmanın devamında; Yüz yıl öncede Türk milletine Yüce Rabbim bir lider gönderdi, ismi Mustafa Kemal Atatürk’tü, Çanakkale’de, Kurtuluş savaşında ona inanan, imanlı askerlerin sayesinde, sayısız zaferler kazandı. Şimdi de bir lider yetişti ülkemizde, ismi Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Başkomutan sıfatıyla ülkemizin üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmak ve kanlı darbe girişimini engellemek için ona inanan vatandaşlarımızda Başkomutanımızın bir sözüyle, kendi bedenlerini tanklara toplara siper etti. Çünkü ona güveniyor ona inanıyorlardı.  Ülkemizi kaos’a sürüklemeye çalışan eli kanlı terör örgütü FETÖ’ye karşı halkımız, bir oldu, iri oldu, diri oldu, ifadelerini kullandı.
 
Ardından Ak Parti Gençlik kolları tarafından temsili olarak Fethullah Gülenin makedini vatandaşların alkışlarıyla, asarak idam edildi.
 
belen darbe1.jpg" width="728" height="325" alt="" />
 
Fetullah Gülen İdam Edildi… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar