Skip Navigation Links

Selim Baysal’dan Bekarlığa 41 Kere Maşallah’la Veda

İskenderun’un sevilen simalarından Simya Eğitim Kurumları kurucularından Selim Baysal, Psikolog Burcu Karalar ile hayatını birleştirdi

Selim Baysal’dan Bekarlığa 41 Kere Maşallah’la VedaWeb
TV

Magazin   A+a-

İskenderun’un sevilen simalarından Simya Eğitim Kurumları kurucularından Selim Baysal, Karalar ailesinin güzel kızları Psikolog Burcu Karalar ile muhteşem bir düğün töreniyle bekarlığa veda etti. 
İssos Otel’de kalabalık davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen düğünde genç çiftin nikahları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından kılındı. Başkan savaş nikah sırasında “40 yıl bekleyen Selim Kardeşimiz sonunda turnayı gözünden vurdu. 41 kere maşallah” diyerek esprileriyle törene neşe kattı ve ardından genç çifte iyi günlerinde baş başa kahve keyfi yapmaları dileğiyle kahve fincan takımı ile 40 içimlik kahve armağan etti.
Tebessüm ve esprilerin uçuştuğu Nikahta Gelin ve damadın nikah şahitliğini Arsuz belediye başkanı Nazım Culha ile Übeyd Gültekin ve Dr. Elif Karalar yaptı. Neşeli bir ortamda gerçekleşen nikah töreninde Başkan Nazım Culha iyi dileklerini sunarak nikah defterini güzel gelin Burcu hanıma teslim etti.
Nikah merasiminin ardından düğün pastasını da keserek mutluluğa yelken açan genç çiftin sevinci ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Arsuz Belediye başkanı Nazım Culha, Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın ve Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’nun yanı sıra eğitim, siyaset ve iş dünyasından davetliler ile gelin ve damadın yakınlarının da hazır bulunduğu kalabalık ve neşeli ortamda gerçekleşen muhteşem düğün töreniyle dünya evine giren genç çifti sevenleri ve dostları bu mutlu günde yalnız bırakmadılar.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşkuyla devam eden düğün töreninde davetliler bir an olsun yerlerinde oturmayıp sahnede ter döktüler. 
Gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğün boyunca sahneden inmeyen davetliler gönüllerince eğlendiler. Hayatlarını birleştirerek bekarlığa veda eden Selim ve Burcu çiftinin yanı sıra bu mutlu geceye tanıklık eden davetlilerin neşesi ve coşkusu görülmeye değerdi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Selim Baysal’dan Bekarlığa 41 Kere Maşallah’la Veda videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet