Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesinin Şanlı Direnişi

İskenderun Belediyesi kalkışma girişimine karşı iş makinası, kepçe, kamyon, dozer ve araçları ile İskenderun

İskenderun Belediyesinin Şanlı Direnişi

Gündem   A+a-

İskenderun Belediyesi kalkışma girişimine karşı iş makinası, kepçe, kamyon, dozer ve araçları ile İskenderun 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına bağlı Denizciler mahallesinde bulunan Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası önündeki yolu kesti.

İskenderun Belediyesi ekipler de cuntacıların kalkışma hareketine de bazı önlemler aldı.

Vatandaşların sabaha kadar sokaklarda olduğu İskenderun’da darbe girişimine tepki gösterildi.

Sonuna Kadar Demokrasi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, demokrasiye sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirterek,” Bizlerde belediye olarak sürekli teyakkuz halindeyiz. Cuntacılara karşı bizlerde bazı askeri birliklerin önünde gerekli önlemleri aldık. Araçlarımız ve barikatlar ile olası bir darbeyi önlemek askeri noktaların giriş ve çıkışlarını kapattık. Demokrasiden dönüş yok. Cuntacılara geçit vermeyeceğiz,” dedi.

Demokrasi Nöbetine Davet Ediyoruz

Ekiplerin hazır beklediğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Demokrasi nöbetine devam ediyoruz. Ülkemize, milletimize ve bayrağımıza sahip çıkıyoruz. Başta Türkiye yok. Halkımızı sürekli belediyemizden yapılan anonslar ile demokrasi nöbetine davet ediyoruz. Ben buradan demokrasiye sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Tehlike geçmiş değil, ben aziz milletimizi ellerinde Türk bayrakları ile meydanlara davet ediyorum  şeklinde konuştu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar