Skip Navigation Links

Sandağ'da Leman Sam Rüzgarı Esti

13 Temmuz Çarşamba günü Evvel Temmuz bayramı Festivalle gün boyu farklı etkinliklerle kutlanmaya devam etti.

Sandağ'da Leman Sam Rüzgarı Esti

Magazin   A+a-

Evvel Temmuz Festivali akşam etkinlerinde Samandağ Kalkındırma Derneği sekreteri Semih Yorgun’nun açılış konuşmasıyla start aldı. Satranç, Masa Tenisi, Tavla turnuvalarında dereceye giren yarışmacılara ödüllerini Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Samandağ Kalkındırma Derneği Yönetim Kurulu üyesi Adil Nural tarafından ödülleri verildi. 
Yerel sanatçı Mehmet Menni söylediği Arapça şarkılarının ardından Yerel Sanatçı Talat Ersoy’un konseriyle devam etti. Sanatçı Talat Ersoy konser bitiminde Samandağ Belediyesinin bu organizasyona verdiği desteklerden dolayı Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e Teşekkür etti. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir halka hitap ederek Günün anlam ve önemini anlattı. Başkan Nehir yaptığı konuşmanın ardından Sanatçı Leman Sam sahne aldı. Sanatçı Leman Sam verdiği müzik ziyafeti ile etkinlik sona erdi.
BAŞKAN NEHİR:ÖRF ,ADET GELEBEKLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Evvel Temmuz Festivali çerçevesinde Samandağ Halkına Arapça ile yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Başkan Nehir şöyle dedi; “Bu bayramda buralarda 50 binlerin olduğu festivaller yaşadık.Değerli dostlar kötü günlerden geçiyoruz. Bir arada bulunmayalım diye farklı zorluklar çıkardılar. Bu önemli bayramının kutlamalarına sıkıntı yaşatmak istediler. Biz bir araya gelerek sıkıntı yaşatmak isteyenlere en güzel bir şekilde cevabını vereceğiz. Ülkemizde sıkıntılar yaşanıyor ve bundan rahatsızlık duyuyoruz. Değiştirmek içinde küçük ayrıntılara takılmayacağız. Bir araya gelerek güç olacağız diri olacağız. Ancak böyle yaparsak başarabiliriz. Sadece burada değil bütün Türkiye’de buna ihtiyacımız var.Evvel Temmuz Habib el Naccar – Evvel Temmuz 3id el Havaruyun – Evvel Temmuz bizim inancımız. Bizim bayramımız (Kul 3ğam unto bir hayr) Bayramınız kutlu olsun. Her sene bu günü kutlamaya devam edeceğiz. Örf adet gelenek ve göreneklerimize sahip çıkacağız. Geçmişte olduğu gibi bir araya gelmeyi başarırsak bu önemli bayramımızı ilelebet kadar kutlamaya devam edeceğiz. Ben her daim bu coşkuyu, bu güzelliği daha çok kitlesel ve coşkulu yaşayacağımız günler temennisiyle bayramınızı kutluyorum.”
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet