Skip Navigation Links

Oğlumuzun Cenazesini verin..

Acılı aile Katar'da ölen oğullarının cenazesinin getirilmesini istiyor.

Oğlumuzun Cenazesini verin..

Reyhanlı   A+a-

Katar'da ölen oğullarının cenazesinin getirilmesini istiyorlarHATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nde yaşayan Suriyeli Aleiwi Ailesi, Katar'da trafik kazasında ölen oğulları 30 yaşındaki Abdulhamit Aleiwi'nin cenazesinin Türkiye'ye getirilmesini istiyor.

HATAY'ın Reyhanlı İlçesi'nde yaşayan Suriyeli Aleiwi Ailesi, Katar'da trafik kazasında ölen oğulları 30 yaşındaki Abdulhamit Aleiwi'nin cenazesinin Türkiye'ye getirilmesini istiyor.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak 5 yıl önce Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne gelen Aleiwi Ailesi, evli ve Türk vatandaşı olan kızları Abir Erdoğan'ın yanında yaşamaya başladı. 66 yaşındaki Meryem El Abit, oğlu Abdulhamit'in 6 yıl önce çalışmak için Katar'a gittiğini ve o günden sonra kendisini bir daha görmediğini söyledi. Oğlunun 4 gün önce trafik kazasında hayatını kaybettiğini öğrendiklerini belirten Meryem El Abit, oğlunun cenazesinin Türkiye'ye getirilmesini istedi.

Oğlunun yarış yapan iki otomobilden birinin çarpması sonucu yaşamını yitirdiğini duyduğunu anlatan anne Abit, "Cenazenin Türkiye'ye getirilmesi için gerekli başvurularımızı yaptık ancak olumlu sonuç alamadık. Oğlumun cenazesi halen Doha'da Hamed Hastanesi morgunda" diye konuştu. Baba 68 yaşındaki Ahmed Aleiwi ise yılladır hasret kaldıkları ve trafik kazasında ölen oğlunun hiç olmazsa cenazesini görmek istediklerini söyledi.

15 yıldır Reyhanlı'da yaşayan Abir Erdoğan da kardeşinin cenazesinin Türkiye'ye getirilmesini istediklerini kaydederek, "Suriye vatandaşı olduğu için Türkiye'ye göndermiyorlar" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet