Skip Navigation Links

Çocukların Bayram Harçlığı Başkan Vurucu'dan

Başkan Vurucu, kendisini makamında ziyaret eden çocuklara bayram harçlıklarını takdim etti.

Çocukların Bayram Harçlığı Başkan Vurucu'dan

Belen   A+a-

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Ramazan bayramı boyunca Belenli hemşehrileri ile gazi ailelerini ziyaret etti. Bayramın il günü sabahın erken saatlerinde Başkan Vurucu’yu makamında ziyaret eden Belenli çocuklar, bayram harçlıklarını Başkanın makamında elinden aldılar. Başkanın Ramazan Bayramını kutlayan çocuklar, başkanın elni öpüp iyi bayramlar dileklerinin ardından harçklarını alan çocuklar mutlu bir şekilde makamdan ayrıldılar. 

 “Belen Bayramlaşmada Uşak Valisi sürprizi”

Belen Kaymakamlığınca Ramazan Bayramı münasebeti ile düzenlenen Bayramlaşma bayramın birinci günü Belen Şehitler Abidesi Aile Çay bahçesinde gerçekleştirildi. Buradaki halkla bayramlaşmanın sürprizi Belenli Uşak Valisi Ahmet Okur oldu.

Belenli hemşehrimiz Uşak Valisi Ahmet Okur, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, Siyasi Partilerin İlçe Teşkilatları, Sivil Toplum Kuruluşları ve halkımızın yoğun katılımı ile yapılan Bayramlaşmada; birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Uşak Valisi Ahmet Okur ise yaptığı konuşmada; “Sevgili Belenli hemşehrilerim, bu topraklarda büyümüş, buranın okullarında okumuş biri olarak, aranızda misafir olmak, böyle bir törende sizlerle birlikte olmak benim içinde büyük sevinç kaynağı olmuştur. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Allah huzurumuzu, devletimizin ve milletimizin bekasını bozmasın, bayramınız hayırlı ve mübarek olsun” dedi.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu yaptığı konuşmasında; “Ramazan Bayramını tebrik ederek, son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarının birlik ve beraberlik içerisinde olmak suretiyle üstesinden geleceğimizi belirterek, bu bayram günlerinin de birlik ve beraberliğimiz için vesile olacağını, ifade ederek sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Gazileri evlerinde ziyaret ettiler

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, beraberinde Belediye Başkanı Adnan Vurucu’nun ziyaretlerine  “Sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde yaşadığımız Ramazan Bayramının tüm güzelliklerini, geleneklerini hep birlikte yaşatıyoruz ve yaşatıyoruz” diyen Belediye Başkanı Vurucu ve Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İssume Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Mehmet Demirkıran, Sarımazı Mahallesinde İkamet Eden Kıbrıs Gazisi İbrahim Çopur, Halibey Mahallesinde İkamet Eden Kıbrıs Gazisi Fazilet Çınkı, Bakras Mahallesinden Recep Çalışkan, Yine Bakras Mahallesinden Kadir Kaçmaz ile Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden Gülsen Kızıldağ ’ı evlerinde ziyaret ettiler.

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen ziyaretlerinin yanısıra İskenderun’daki Kaymakamlık bayramlaşma programına da katıldılar.

 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet