Skip Navigation Links

Belen Belediyesi’nden İftar’dan Sahura Etkinliği

Belen Belediyesi’nin organize ettiği “İFTARDAN SAHURA RAMAZAN ÖZEL PROGRAMI” muhteşem bir organizasyon ile Belen Atatürk Parkında gerçekleşti.

Belen Belediyesi’nden İftar’dan Sahura Etkinliği

Belen   A+a-

Sevilen ilahi sanatçısı Mustafa Sevim, Akdeniz Bölge birincilerinin Kuran-ı Kerim Tilaveti, Semazen gösterileri, Aşuk ile Maşuk’un gösterileri, çocuklar için özel programlar eşliğinde gerçekleşti. Belen Halkının büyük bir ilgiyle beklediği “İFTARDAN SAHURA RAMAZAN ÖZEL PROGRAMI” renkli, neşeli bir ortamda gerçekleştirildi
Ev sahipliğini Belen Belediye Başkanımız Adnan Vurucu’nun yaptığı İFTARDAN SAHURA RAMAZAN ÖZEL PROGRAMI’na T.B.M.M. İdare Amiri Hatay Milletvekilimiz Orhan Karasayar, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belen İdare Amirleri,  Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri,  Belen halkı ve davetliler katıldı. 
İftarın açılmasının ardından Tosyalı Camii’nde Akşam Namazı ve Teravih Namazı kılan protokol ve davetliler, etkinliklerin yapıldığı alana gelmesinin ardından sahura kadar devam eden program başladı. İlahi Sanatçısı Mustafa Sevim ile başlayan ilahi konserinin ardından program; Akdeniz Bölge birincilerinin Kuran-ı Kerim Tilaveti, Semazen gösterileri ve ardından Aşuk ile Maşuk’un gösterileri ilgi be beğeni ile izlendi. Sahura kadar devam eden programda; çocuklar için, balon gösterileri, yüz boyama etkinlikleri de renkli anların yaşanmasına ortam hazırladı.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’nun davetlilere “Hoşgeldiniz” konuşması Belen halkının alkışları ile taçlandı. Halkın etkinliğe olan ilgisinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, burada halka hitaben yaptığı konuşmada, şunları söyledi:
Ramazan ayı ibadet ve yardımlaşma ayıdır. Birlik ve beraberlik ayıdır. Bu ayın İslam dinimizde ayrı bir önemi vardır. Yüce rabbim bu kutsal ayda kıldığımız teravihleri ve tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Allah her sene bu günlere erişmemizi nasip etsin” dedi.
Bu Ramazan ayında Belen’in en ücra mahallelerine gidilerek mahalle sakinleri ile iftar açıp, aynı dualara ”amin”  denildiğini söyleyen Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen halkımızın, tüm Hataylı hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.
Belen Belediyesi olarak, ilçenin güzelleşmesi için çalışma yapacaklarını belirterek, Belen’in yollarının asfaltlama işlemine başlanacağı müjdesini verdi.
Konuşmasının ardından Başkan Vurucu, T.B.M.M. İdare Amiri Hatay Milletvekilimiz Orhan Karasayar’ı konuşma yapmak üzere sahneye davet etti. Milletvekili Orhan Karasayar, konuşmasında Belediye Başkanımızın çalışmalarından övgüyle bahsederek, halkı bu güzel ramazan ayında buluşturmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Adnan Vurucu’nun ev sahipliğinde muhteşem bir programı sahura kadar devam etti. Belen halkı ve davetliler, Ramazan ayının özüne uygun bir program organize ettiği için Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’ya teşekkür etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet