Skip Navigation Links

Başkan Adnan Vurucu, personeli ile iftarda buluştu

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayında belediye personeli ile iftarda buluştu.

Başkan Adnan Vurucu, personeli ile iftarda buluştu

Belen   A+a-

Belediye Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğinde; Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen Belediyesi İdari Amirleri, Başkan Yardımcıları, Müdürleri ve Personel ve personelin ailesi katıldı.
Oruçların toplumu birleştirici özelliğine dikkat çeken Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu hatırlatarak personele hitaben yaptığı konuşmasında; Belediyemizin personeli ile iftar açmanın, aynı duaya âmin demenin mutluluğuna eriştik. On Bir ayın sultanı Ramazan ayı rahmet, mağfiret, bereket ve kurtuluş ayıdır. Ramazan ayını icra ettiğimiz şu günlerin ardından Ramazan bayramına inşallah hep birlikte erişeceğiz. Hep birlikte Belen halkımıza en kaliteli hizmeti vereye çalışıyoruz. Ramazan ayında yaptığımız hatır ve dualarımız yerini bulsun.” Dedi.
 Belediye çalışanları ile  birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Vurucu, “Bu birlik ve beraberlik ayında birliğimizin daim olmasını, bu birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere de Allah fırsat vermesin. İşçimiz, memuruz, müdürümüzle omuz omuza Belen halkımıza hizmet veriyoruz. Ben sizlerden razıyım. Allah da sizden razı olsun.” Diye konuştu.
Belen Belediyesi Ramazan ayı boyunca, iftarlara köylere giderek iftar açıyor. Belen halkı ile iftarlarda buluşan Başkan Adnan Vurucu, teravih namazını da köylüler ile kılıyor. Teravih namazı sonrasında da köy halkını dinlemeyi ihmal etmiyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet