Skip Navigation Links

İKEM’de Bilim Adamları Yetişiyor..

Eğitim öğretim hayatına başladığı günden bu yana onlarca meslek grubunda başarılı isimler yetiştiren Hatay’ın Arsuz İlçesinde

İKEM’de Bilim Adamları Yetişiyor..Web
TV

Gündem   A+a-

Eğitim öğretim hayatına başladığı günden bu yana onlarca meslek grubunda başarılı isimler yetiştiren Hatay’ın Arsuz İlçesinde faaliyet gösteren Özel İkem Koleji, bilim ve teknoloji çalışmalarına anasıfı düzeyinde önem veriyor. Anasınıfından başlayarak bilim ve teknolojiyle tanışan çocukların bu yöndeki gelişimi ise üst sınıflarda devam ediyor ve hatta meslek seçiminde önemli rol oynuyor.

Özel İkem Koleji 1-C sınıfı öğrencisi  Mehmet Mustakim KIZGIN, bir yıl boyunca hem evde hem de okulu Özel İkem Koleji’nde bilimle ilgili birçok uygulamaya imza attı.

Mehmet Müstakim Kızgın ise bilim ve teknolojiyle yoğrulan Özel İkem Koleji öğrencilerinden sadece bir tanesi ve en küçüğü.. Daha birinci sınıfta bilim ve teknoloji merakı başlayan Mehmet Müstakim Kızgıın, sadece okulda değil evde de bir çok deney yaparak bunları babası Bilgisiyar Mühendisi Murat Kızgın ve annesi Avukat Sakine Okur Kızgın tarafından video kayda alınmasını sağlıyor.

Mehmet Müstakim Kızgın, evinde yaptığı deney ve uygulamalarını video kaydına alarak sınıfta arkadaşlarıyla da paylaşarak onların da bilime ilgi duymasını sağladı. 
Son olarak yapmış olduğu örümcek robotu Özel İkem Koleji Genel Müdürü Levent Yılmaz'la da paylaştı. Onun bu gayretini hediye çeki ile ödüllendiren Levent Yılmaz, Mehmet gibi nice öğrencinin yetişmesi için çabaladıklarını belirtti.

Mehmet'in hediye karşısındaki sevinci ve bu hediye çekiyle alacağı malzemelerin yine bilimle ilgili olması nedeniyle de görülmeye değerdi. 

 

İKEM’de Bilim Adamları Yetişiyor.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet