Skip Navigation Links

“Doğadan Sanata” Resim Sergisine Yoğun İlgi

Şeniz Hoca Sanattaki Başarısını Öğrencilerine Aşılıyor

“Doğadan Sanata” Resim Sergisine Yoğun İlgi

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun Gazi Ortaokulu ‘Doğadan Sanata’ adlı resim sergisiyle yine farklı bir çalışmaya imza attı. Gazi Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Şeniz Yüce’nin büyük gayret ve emekleriyle ortaya çıkan sergi, büyük beğeni topladı. 
Kültüre ve sanata önem veren Gazi Ortaokulu, bu kez ‘Doğadan Sanata’ adlı resim sergisi düzenledi. Görsel Sanatlar Öğretmeni Şeniz Yüce, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği sergide kendi branşını, yeni çalışmalar denemeyi, denediklerini öğrencileriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Primemall AVM’de gerçekleştirilen resim sergisine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. 
Geçen yıl İskenderun’da bir ilk olarak gerçekleştirdikleri ‘Taş Boyama Sanatı’nı bu yıl daha da geliştirdiklerini belirten Görsel Sanatlar Öğretmeni Şeniz Yüce, “Tamamen doğanın bir parçası olan taş ve kütükleri birleştirerek böyle güzel bir sergiye imza attık. Taş boyama öğrenciler ve öğretmen arkadaşlarımızın çok zevk alarak yaptıkları bir etkinlik oldu. Zevkle yapıldığı içinde sergimiz büyük beğeni topladı. Öğrencilerimizin resim sanatına olan ilgileri çeşitli başarılar elde etmemizi sağladı. 7. Sınıf öğrencilerimizden Alper Dinler “AB’yi Öğreniyorum” resim yarışmasında il birinciliği elde ederek Hatay’ı Türkiye çapında temsil etti. 8. Sınıf öğrencilerimizden Suat Atlığ ise il geneli “Deyim Resimleme” yarışmasında mansiyon ödülü aldı. Onlardaki bu ilgi ve resim sevgisi devam ettiği sürece başarılarımızın da katlanarak artacağını ve daha güzel sergilerde buluşacağımızı düşünüyorum. Sergimizde emeği geçen, katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet