Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Komşu Köyün” Delisi Gülmekten Kırdı Geçirdi

HBB Hatay’ın sanatsal,kültürel ve sosyal yaşamını geliştirmek amacıyla birbirinden değerli sanat eserlerini halka buluşturmayı sürdürüyor.

“Komşu Köyün” Delisi Gülmekten Kırdı GeçirdiWeb
TV

Kültür Sanat   A+a-

Hatay’ı her alanda kaliteli hizmetlerle donatan HBB, 3 Haziran Cuma günü, Üstün Dökmen’nin yazdığı ve yönetmenliğini İbrahim Kaşdaş’ın yaptığı “Komşu Köyün Delisi” adlı komedi oyununu Hataylı sanatseverlerin beğenisine sundu.
 
‘KOMŞU KÖYÜN DELİSİ’ GÜLMEKTEN KIRDI GEÇİRDİ
 
Meclis Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen tiyatro gösterisine, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Mehmet Çaparali’nin yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı. Güldürü türündeki oyun ve oyuncuların eşsiz performansı izleyenleri kahkahaya boğdu. Oyun bitiminde sanatseverleri selamlayan oyuncular büyük alkış aldı.
 
 
Oyunun sonunda konuşan HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, “ Böylesine güzel ve kaliteli eserlerin halka buluşturulması mutluluk verici. Oyunun sahnelenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
YÖNETMEN KAŞDAŞ’TAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
 
Yönetmen İbrahim Kaşdaş yaptığı konuşmada,” Kültürel ve sanatsal faaliyetlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a; bizleri yalnız bırakmayan Hatay halkına ve oyunumuzun sahnelenmesinde emeği geçen ekibimize çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.
 
“Komşu Köyün” Delisi Gülmekten Kırdı Geçirdi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar