Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB'nin Dev Vizyon Projesi Açılışa Gün Sayıyor

HBB'nin dev vizyon projesi adına yakışır dev bir açılış için gün sayıyor.

HBB'nin Dev Vizyon Projesi Açılışa Gün Sayıyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekiplerin hummalı çalışmaları sonucunda hayata geçirilen ve Hatay’ın çehresini değiştiren dev vizyon projesi olarak dikkat çeken “Adliye- Arsuz Katlı Kavşağı” açılış için gün sayıyor. Kısa bir süre önce Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Başkan Savaş tarafından temeli atılan ve İskenderun'un trafik problemlerini en aza indirecek olan katlı kavşak, Hataylıların hizmetine sunulacak.

BAŞKAN SAVAŞ'IN ADLİYE- ARSUZ KATLI KAVŞAK PROJESİ, HATAY’IN BUGÜNE KADAR YAPILMIŞ EN YÜKSEK MALİYETLİ ÇALIŞMASI

Kentin en önemli geçiş noktalarından biri olan ve ilçeler arasındaki bağlantı güzergahı konumunda bulunan bölgede, trafik kazalarını mininize ederek ulaşımda can ve mal güvenliğini sağlayan Adliye- Arsuz Kavşağı ile güvenli ulaşım sağlamayı amaçlayan Başkan Savaş, 27 milyon 400 bin liralık maliyeti ile Hatay’ın bugüne kadar yapılmış en yüksek maliyetli projesine imza attı.

AÇILIŞ 4 HAZİRAN CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 15.00’TE CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Yük trafiğinin kent merkezinden uzaklaştırılmasını ve 7 ana arterin bağlanarak bölgede trafik sirkülasyonunun rahatlatılmasına vesile olacak katlı kavşağın açılışı 4 Haziran Cumartesi günü saat 15.00’te CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından gerçekleştirilecek. HBB yetkilileri, gerçekleşecek dev açılışa tüm Hatay halkının davetli olduğunu ifade etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar