Skip Navigation Links

MKÜ Sporcularından Kan Bağışı..

Mustafa Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölüm Başkanlığından Kan Bağışı Kampanyası

Gündem   A+a-

 
Mustafa Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölüm Başkanlığından Kan Bağışı Kampanyası
 
 
BESYO Bölüm Başkanlığı ve Türk Kızılay Derneği İskenderun Şubesi işbirliğiyle MKÜ Tayfur Ata Sökmen Yerleşkesi’nde Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.
MKÜ öğrencileri, Rekreasyon Bölümü öncülüğünde, Türkiye Kızılay Derneği İskenderun Kan Bağış Merkezi’nin kurduğu kan bağış standına büyük ilgi gösterdi.
2 gün süren kampanyanın ilk gününde 46, ikinci gününde 54 olmak üzere toplam 100 öğrenci kan bağışında bulundu.
Kampanyayı düzenleyen BESYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Koç, BESYO olarak topluma faydalı pek çok etkinlik yaptıklarını; ancak içlerinde en önemlisinin kan bağışı kampanyası olduğunu kaydederek Rekreasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Çağrı Çetin ve öğrencilerine teşekkür etti. Ayrıca kampanyaya destek olan Türk Kızılay’ına da minnettar olduğunu söyledi.
Hatay’daki bütün hastanelerin kan ihtiyacını merkezlerinin karşılamaya çalıştıklarını; ancak dünya üzerinde yapılamayan tek ilaç olan kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu belirten İskenderun Kızılay Kan Bağış Merkezi Doktoru Ataman Sivaslı, bu amaçla düzenlenen kan bağışı kampanyasından mutluluk duyduklarını belirterek, bağışta bulunan öğrencilere teşekkür etti.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder de kan vermenin bir insanlık vazifesi olduğunu, her bireyin her zaman kana ihtiyaç duyabileceğini ve herkesin kan verme konusunda duyarlı olmasını temenni ettiğini bildirdi. Rektör Güder, etkinliği düzenleyen BESYO Müdürlüğüne, destekleri için İskenderun Kızılay Kan Bağış Merkezine ve kan bağışı için duyarlı davranan tüm öğrencilere teşekkür ederek kampanyanın ilerleyen dönemlerde tekrarlanacağını belirtti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet