Skip Navigation Links

Gazi Bu İşi Biliyor..

Gazi orta okulu her yıl geleneksel hale getirdiği türkü şöleni ile davetlilere uzun yıllar unutamayacakları bir etkinliğe imza attılar.

Gazi Bu İşi Biliyor..Web
TV

Kültür Sanat   A+a-

Başarılı kadrosu ile İskenderun'da eğitim ve öğretimde öne çıkan Gazi orta okulu her yıl geleneksel hale getirdiği türkü şöleni ile davetlilere uzun yıllar unutamayacakları bir etkinliğe imza attılar.
 
İskenderun belediyesi Kültür Sarayında düzenlenen ve  "Gaziden Ezgiler" başlığı ile Düzenlenen türkü şölenine çok sayıda konuk katılırken özellikle öğrencilerin seslendirdiği türküler davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.
 
Özellikle sosyal ve kültürel çalışmalara büyük önem veren okul müdürü Zeyid  Doğan yaptığı Açılış konuşmasında İskenderun 'da eğitim ve öğretim kalitesini arttırmak yönünde okul olarak önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek  " Çok başarılı ve yaptığı işi seven bir kadroya sahibiz. Bu kadro hem eğitimin kalitesini yükseltiyor hem de sosyal ve kültürel çalışmalara başarılı bir şekilde imza atıyoruz. Hedefimiz her geçen gün başarı çıtamızı daha yukarılara çekmektir. Biliyoruz ki eğitim çıtası sadece okulda geçen zamanlarla değil bu gibi sosyal ve kültürel çalışmalar ile  artacaktır. Uzun süren ve yorucu bir çalışmanın ardından bu güzel gece hazırlamıştır. Öncelikle emeği geçen öğretmenimiz sayın Feryal Mistikoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
 
Okul müdürü Zeyid Doğan'ın yaptığı konuşmanın ardından sahneye gelen ve çoğunluğu  öğrencilerden oluşan Gazi Ortaokulu müzik gurubu Şef Feryal Mistikoğlu yönetiminde bir birinden güzel eserleri seslendirdiler. 
 
Sunucululuğunu okul öğretmenlerinden Cemile Özdemir'in yaptığı muhteşem gecede şehitlerimiz için birde şiir okuyan Cemile Özdemir davetlilere duygusal anlar yaşatırken, öğrencilerin performansı dinleyicilerden uzun süre alkış aldılar. 
Gazi Bu İşi Biliyor.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet