Skip Navigation Links

“Yaygın Eğitimin Önemi Her Gün Biraz Daha Artıyor”

Hatay Büyükşehir Dörtyol Erzin ve Payas Koordinatörü Tansel Demirel Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde Hatay Büyükşehir

“Yaygın Eğitimin Önemi Her Gün Biraz Daha Artıyor”

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Dörtyol Erzin ve Payas Koordinatörü Tansel Demirel Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Erhan Akı ve Müdür Yardımcısı Mehmet Pancar tarafından kapıda karşılanan Hatay Büyükşehir Dörtyol Erzin ve Payas Koordinatörü Tansel Demirel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın ahilik kültürüne önem, eğitim kurumlarına da değer verdiğini belirterek kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kuruluşunun üzerinden henüz bir yıl gibi bir süre geçmesine rağmen 3280 Ustalık Belgesi, 1720 Kalfalık Belgesi ve 217 AB normlarında Mesleki Yeterlilik Belgesi veren Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi bölgede önemli ve etkin bir yer edindi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Erhan Akı Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını belirterek; “Bölgemizde vatandaşlarımızın yaşam kalitesi, güvenli çalışma hayatı, istihdam edilebilir pozisyon kazanmaları adına ücretsiz olarak sunduğumuz hizmetlerimiz devam ediyor. Bugün bölgemizde geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi taşıyan 240 Öğrenci Servisi sürücülerine geleceğimizi güvenle taşımalarına katkı sağlamak adına İş Güvenliği Eğitimi verdik. Yine ve her zaman; çözümün adresi Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi” dedi.

Hatay Büyükşehir Dörtyol Erzin ve Payas Koordinatörü Tansel Demirel’de yaptığı açıklamada; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş ahilik kültürünün yaşaması ve yaşatılmasına büyük önem veriyor ve eğitim kurumları ile işbirliği yapılması konusunda hepimize genel bir talimatları var. Meslek Eğitim veren bu kurumumuzu içinde bulunduğumuz ahilik haftası münasebetiyle ziyaret ederek kurumlar arası diyalogun arttırılmasını amaçladık. Burada Halk Eğitim merkezi Müdürümüz Sayın Mehmet Erdem’i de görmek bizleri daha fazla sevindirdi. Yaygın eğitimin önemi her gün biraz daha artmakta. Biz de Büyükşehir olarak kurumlarımıza faaliyetleri esnasında ihtiyaç duyabilecekleri her türlü desteği Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın direktifleri doğrultusunda vermeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret kurumların iş ve işlemleri ile ilgili bir sohbet havasında devam etti. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet