Skip Navigation Links

İskenderun Doğa'da Unutulmaz Mezuniyet Gecesi

İskenderun Doğa Okulları 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı sona ererken düzenlediği muhteşem bir törenle mezunlarını uğurladı.

İskenderun Doğa'da Unutulmaz Mezuniyet GecesiWeb
TV

Eğitim   A+a-

İskenderun Doğa'da Unutulmaz Mezuniyet Gecesi
 
 
 İskenderun Doğa Okulları 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı sona ererken düzenlediği muhteşem bir törenle mezunlarını uğurladı. İskenderun Kampüsünde gerçekleşen törende öğrenciler sevinç ve hüznü bir arada yaşadı.
 
Bir eğitim ve öğretim yılını daha başarılarla geride bırakan İskenderun Doğa Okulları, bu yıl mezun olan ortaöğretim ve lise bölümü öğrencilerini, düzenlediği rüya gibi bir törenle uğurladı... Öğrencilerde, mezun olmanın heyecan ve mutluluğunun yanısıra, öğrenim hayatları boyunca devam ettikleri ve güzel anılarla dolu okulları, öğretmenleri ve arkadaşlarından ayrılacak olmalarının hüznü de vardı.
 
Öğrencilerin tören alanına girişinde muhteşem atmosfer
 
İskenderun Doğa Okulları kampüsünde  organize edilen mezuniyet töreni, öğrencilerin tören alanına meşaleler eşliğinde ve coşkulu alkışlar arasında geçişi ile başladı. İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sn. Ahmet Güven ve  İskenderun Doğa Okulları Kurucuları Sn. Özcan Aslan ve Sn. Kazım Yıldız Kurucu Temsilcisi Sn. Tuğçe Çetin ve okul yönetimi ve  eğitim kadrosu, veliler ve konukların katıldığı törende, mezun öğrencilerin adlarının tek tek okunarak sahneye davet edilmesinin ardından,İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn Ahmet GÜVEN ve okul yönetici ve öğretmenleri tarafından diplomaları takdim edildi.
 
Sancağı büyük bir onur ve gururla teslim ettiler
 
İskenderun Doğa Okulları Anadolu Lisesi  Birincisi Orhan Günay ve İskenderun Doğa Ortaokul Birinsici Buse Doğa Ateş’in' okul kütüğüne isimlerini çakmasının ardından sancak devir teslim töreni  gerçekleşti. Mezun öğrenciler, okul sancağını alt sınıftaki öğrenci arkadaşlarına teslim ederken anlamlı mesajlar verdi.
 
İskenderun Doğa Okulları Kurucu Temsilcisi Sn. Tuğçe Çetin ve Ortaokulu Müdürü Alicem Kapkiner ve Lise Müdürü Çayan Çay  törende yaptıkları konuşmada, mezun öğrencilere bundan sonraki öğrenim hayatında başarılar dileyerek tebrik etti.
 
Törene katılan tüm veli ve konuklara teşekkür eden Sn. Tuğçe Çetin, bir eğitim ve öğretim yılını daha başarılarla kapatırken, Doğa Koleji'nin, dünya standartlarını takip eden Türk eğitim sisteminde yenilik hareketini başlatan lider bir eğitim kurumu olduğunu belirterek, nice 'doğa nesilleri' yetiştirme hedefi ile gelecek yıllara hazırlandıklarını söyledi.
 
Kep atma töreninde heyecan doruktaydı
 
Diploma töreninden sonra herkesin heyecanla beklediği kep fırlatma törenine geçildi. Atatürk portresi altında okul merdivenlerine sıralanan mezun öğrenciler, törene katılan herkesin alkışları ve konfetiler ve havai fişek arasında hep birlikte keplerini havaya attı. Öğrenciler, aldıkları eğitimin karşılığını mezun olma başarısı ile gösterirken, bu sevinci öğretmenleri, velileri ve arkadaşlarıyla paylaştı.
 
Kokteyl ve eğlence
 
Kep atma töreninden sonra verilen kokteylde öğrenciler, öğretmenler, okul yöneticileri, veliler ve konuklar, İskenderun Doğa Okulları’nın  güzel atmosferinde bir araya geldi. Kokteyl devam ederken, okulumuzun lise müzik grubu tarafından organize edilen mini konserde öğrenciler neşe içinde eğlendi. Yoğun bir yılın ardından uzun soluklu tatile girmeye hazırlanan öğrenciler, mezuniyet töreni sonunda birbirlerine başarı ve mutluluk dileyerek vedalaştı.
 

İskenderun Doğa'da Unutulmaz Mezuniyet Gecesi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet