Skip Navigation Links

Payas Kulliyesi Hatay'da İlke Şahit Oldu

Hatay SGK ile Payas Belediyesi Arasında Rahatlatan Protokol..

Payas Kulliyesi Hatay'da İlke Şahit Oldu

Gündem   A+a-

Hatay Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü İle Payas Belediyesi arasında geçici iş göremezlik ödeneklerinin mahsuplaşma işlemlerine ilişkin protokol Payas İlçe Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İl Müdürü Hamit Bal ile Belediye çalışanlarının katılımlarıyla belediyeye ait 600 yıllık geçmişe sahip olan Payas Külliyesinde yapılan törenle imzalandı.

Hatay Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bal yaptığı açıklamada; “Yapılan protokol ile iş kazası, meslek hastalığı, hastalık ve analık hallerinde sigortalılara ödenen geçici iş göremezlik ödeneklerinin zaman, işgücü ve emek kaybına yol açmayacak şekilde artık işveren tarafından SGK adına, sigortalıya zamanında ödenmesi sağlanacaktır.

İl Müdürlüğü olarak temennimiz ilimizde toplu iş sözleşmesi yapılan tüm işyerleri ile bu protokolün imzalanmasıdır.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan; “Hatay’da bu protokolü imzalayan ilk kamu işvereni olmak bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Ayrıca bu protokolün belediyemiz çalışanlarına getirdiği kolaylığın yanı sıra belediyemiz ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında olan işlemlerde de büyük bir kolaylık sağlayacağına inanıyorum, Sosyal Güvenlik Kurumuna sunmuş olduğu bu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet