Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Tuna Ailesi Oğulcan'ın Eşyaları İle Avunuyor

Oğulcan Tuna'nın ailesi, evlatlarından geriye kalan eşyalarla avunuyor.

Tuna Ailesi Oğulcan'ın Eşyaları İle Avunuyor

Reyhanlı   A+a-

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'te düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 11. sınıf öğrencisi Oğulcan Tuna'nın ailesi, evlatlarından geriye kalan eşyalarla avunuyor.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'te düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 11. sınıf öğrencisi Oğulcan Tuna'nın ailesi, evlatlarından geriye kalan eşyalarla avunuyor.

11 Mayıs'taki ilk patlama sırasında, dershaneye giderken hayatını kaybeden 11. sınıf öğrencisi Oğulcan Tuna, ailesi tarafından odasına konulan kişisel eşyalarla yaşatılıyor.

Baba Ahmet Tuna, 11 Mayıs'ın yıldönümü ile acılarının tazelendiğini belirterek, şunları kaydetti: "11 Mayıs olaylarının 3. yıldönümündeyiz. Çocuğumuzu 3 yıl önce kaybettik. Bir terör saldırısından dolayı. Biz şunu istiyoruz, biz bu saldırının karşısında dimdik ayakta durduk. Türk halkı ve Reyhanlı halkı da durdu. Biz şunu istiyoruz, bombayı patlatan insanların bir an önce yargılanmasını istiyoruz. Adaletin tecelli etmesini istiyoruz. ve bunların arkasındaki gücü de çıkartılmasını istiyoruz. Çünkü bizim yaramız çok derin. Evlatlarımızı kaybettik. Kızlarımızı, çocuklarımızı kaybettik. Sağolsun her konuda devlet bize sahip çıktı ama bu yetersiz. Neden yetersiz? Çünkü yüreğimiz soğumuyor. Bu insanların acilen yargılanmasını istiyoruz. Düşünüyoruz, taşınıyoruz bu insanlar kansız insanlar. Bu neyin nefreti, neyin kini? Bu insanlar nasıl bu seviyeye geldi biz de anlayamıyoruz. Devletimizden, büyüklerimizden şunu istiyoruz, acilen bu insanların yargılanmasını, adaletin de yerine gelmesini istiyoruz. Ancak acımız böyle soğur. Anneler ağladıkça biz de zorlanıyoruz."

Baba Ahmet Tuna, Türkiye'nin çok zor bir dönemden geçtiğinin altını çizerek, "Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor. Ama biz teröre karşı şehit aileleri olarak tüm şehit aileleri olarak dimdik olacağız. Terörö her zaman lanetleyeceğiz. Terörü yapanı, yaptıranın yanında olmayacağız. Karşısında olacağız. Çünkü bu ülke bizim ülkemiz, vatan bizim vatanımız. Türkiye, bizim Türkiyemiz. Yaşayacak başka bir yerimiz yok." ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş