Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Huzur Evi Sakinlerine Anneler Günü Sürprizi

HBB Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirerek yaşamlarına orada devam eden sakinlerin Anneler Günü’nü kutladı.

Huzur Evi Sakinlerine Anneler Günü Sürprizi

Yaşam   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, insan odaklı duyarlı belediyecilik anlayışı doğrultusunda Büyükşehir hizmet birimleri fark gözetmeksizin 15 ilçe genelinde faaliyetler yürütmesine öncülük ediyor.
 
Başkan Savaş'ın “halka hizmet Hakk’a” hizmet anlayışı doğrultusunda HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Gökhan Yıldırım, Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirerek yaşamlarına orada devam eden sakinlerin Anneler Günü’nü kutladı.
 
Yaşamlarına huzurevinde devam eden sakinlerin odalarını tek tek gezerek geçmişten gelen birikimleri ve tecrübeliyle birer hazine olan yaşlılarımızla samimi sohbetler eden Yıldırım, Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki eksiklikleri ve onlardan gelen taleplerini dinledi. Ve en kısa zamanda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.  Lütfü Savaş’ın talimatları ile her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdi.  
 
YILDIRIM: BİZLER ANNELERİMİZİ SADECE ANNELER GÜNÜ’NDE DEĞİL HER ZAMAN HATIRLAMALIYIZ
 
HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Gökhan Yıldırım, “En kutsal varlık olan annelerimiz; insanlığın var oluşundan bugüne kadar her zaman sevginin, şefkatin, mücadelenin ve özverinin sembolü olmuştur. Annelerimiz insanlık hayatında eşi benzeri olmayan kutsal varlıklarımızdır. Bizler annelerimizi sadece Anneler Günü’nde değil, her zaman hatırlamalıyız. Bu özel günde Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerin yanında olmak istedik. Başta siz annelerimiz olmak üzere yaşantısını yavrularına adayan ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ailenin temel direği olan bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Allah hepinize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin” diyerek bizler her zaman sizlerin yanındayız bir ihtiyacınız olduğunda koşarak yanınızda olacağız dedi.
 
GELECEĞE YOL GÖSTEREN BİRER HAZİNE OLAN HUZUREVİ SAKİNLERİNE BAŞKAN SAVAŞ ADINA ŞAL VE KARANFİL TAKDİM EDİLDİ
 
Huzurevi sakinleri Anneler Günü’nde unutulmadıkları için çok mutlu olduklarını ve bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan HBB. Kültür Dairesi personeline ve Daire Başkanı Gökhan Yıldırım’a ve onun nezdinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.
 
Bu anlamlı günün anısına ziyaret esnasında HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Yıldırım, Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerine karanfil ve şal takdiminde bulundu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar