Skip Navigation Links

Mehmet Kılıçlar: “Meclisteki Kargaşa Endişe Verici”

Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu Başkanı Mehmet KILIÇLAR,mecliste yaşanan kargaşa ile ilgili bir basın açıklaması yaparak

Mehmet Kılıçlar: “Meclisteki Kargaşa Endişe Verici”

Gündem   A+a-

 

 

Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu Başkanı Mehmet KILIÇLAR,mecliste yaşanan kargaşa ile ilgili bir basın açıklaması yaparak meclisteki kaotik tablonun endişe verdiğini dile getirdi ve ülkemizin huzura ihtiyacı olduğunu vurguladı.

   

DASİFED Başkanı Kılıçlar açıklamasında şu ifadelere yer verdi; TBMM’de Anayasa Komisyonu’nda ülkenin sorunlarıyla ilgilenmesi gereken milletvekillerinin yumruk yumruğa kavga etmesini ve milletin meclisinin istenmeyen görüntülere çevrilmesini büyük üzüntü içerisinde izliyoruz. Bu vahim tablo ülkemizdeki kutuplaştırmayı tetiklerken, uluslararası çevrede imajını zedelemektedir. Ülkemizin kucaklaşmaya, birlik, beraberliğe ve huzurlu ortama ihtiyacı var iken milletvekillerinin bu durumlarda daha hassas davranmaları gerektiğini belirtmek isteriz.

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların arttığı, terör olaylarının sıklaştığı, şehit haberlerinin ardı arkası kesilmediği ve Kilis ilimizin her gün onlarca kez füzeyle saldırıya uğradığı bu dönemde sağduyunun ön planda olması gerektiğini düşünüyoruz.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet