Skip Navigation Links

Hatay'ın Gelişimi için Bütün Kurumlar Birlikte Çalışmalı

TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan GÜLSÜREN ve Yönetim Kurulu üyeleri 4.sü Dörtyol’da düzenlenen Hatay İş Dünyası Çözüm Buluşması Programına katıldı.

Hatay'ın Gelişimi için Bütün Kurumlar Birlikte Çalışmalı

Gündem   A+a-

TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan GÜLSÜREN ve Yönetim Kurulu üyeleri  4.sü Dörtyol’da düzenlenen Hatay İş Dünyası Çözüm Buluşması Programına katıldı.

 Programa Dörtyol Kaymakamı Sn. Recep SOYTÜRK, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Levent YILMAZ, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Hikmet ÇİNÇİN, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Cemal TALAY, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Sn. İbrahim CESUR, Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Bekir SOYLU, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Sn. Fatih TOSYALI, HASİAD  Başkanı Sn. Tahsin KABAALİ ve birçok Protokol üyesi katılım sağladılar. Programda  Hatay İş Dünyası Çözüm Buluşması platformunun Sekreterya  görevi Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sn. Onur YILDIZ’ a verildi. Programda konuşma yapan TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan GÜLSÜREN Hatay gelişmesine katkı sağlamak için bütün kurumların birlikte ve koordineli çalışması gerektiğini ve bu anlamda profesyonel Hatay Lobisinin oluşması gerektiğini ifade etti.  

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet