Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yangın Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Reyhanlı ilçesi Cumhuriyet İlkokulu’nda yangın tatbikatı düzenledi.

Yangın Tatbikatı Gerçeğini AratmadıWeb
TV

Reyhanlı   A+a-

Gerçekleşen tatbikata HBB HATSU İnsan Kaynakları Şube Müdürü Metin Savaş, HBB Engelliler Birim Sorumlusu Hüseyin Ateşer, HBB Reyhanlı İtfaiye Müdürü Muhammed Kahraman ve HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri katılım gösterdi.
REYHANLI’DA YAPILAN TATBİKATTA, YANGINA 1 ARAÇ VE 4 PERSONEL MÜDAHALE ETTİ
Tatbikat düzenlenen okulda temsili olarak yangın olayı gerçekleştirilerek, itfaiyecilerin yangına müdahalesi canlandırıldı. Gerçeği aratmayan tatbikatta HBB İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri yangına 1 araç ve 4 personel ile müdahale etti.
Bir yandan alevleri kontrol altına almaya çalışan itfaiye ekipleri bir yandan da senaryo gereği yanma tehlikesi yaşayan öğrencileri yangın bölgesinden başarıyla uzaklaştırarak takdir topladı.
TATBİKATIN AMACI, CAN VE MAL KAYBINI EN AZA İNDİRMEK
HBB İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, vermiş olduğu eğitimlerle her türlü doğal ve beşeri afete zamanında ve doğru bir şekilde müdahale etmek, can ve mal kaybını asgari düzeyde tutmak, afet ve yangınlar konusunda da bilinç aşılamayı hedefliyor.
HBB’NİN ENGELLİLER SOKAĞA PROJESİ İLE ENGELLİ ÖĞRENCİ AKÜLÜ SANDALYESİNE KAVUŞTU
Gerçekleşen tatbikatın ardından HBB’nin “Engelliler Sokağa” projesi kapsamında Reyhanlı Cumhuriyet İlkokulu’nda eğitim gören 4.sınıf öğrencisine akülü sandalye hediye eden HBB İnsan Kaynakları Şube Müdürü Metin Savaş, engelli öğrencinin mutluluğuna ortak oldu.
ENGELLİ ÖĞRENCİNİN VELİSİNDEN BAŞKAN SAVAŞ’IN DUYARLILIĞINA TEŞEKKÜR
Engelli okul öğrencisinin annesi HBB’nin kızına sunduğu akülü sandalye hediyesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğu her çalışmayı takdir ediyoruz. Kızım aracı olmadığı için okula gelip gitmekte zorlanıyordu. Sizler sayesinde kızım okuluna daha rahat gidip gelecek. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun ” ifadelerini kullandı.
HBB’NİN EĞİTİM DESTEĞİ 15 İLÇE GENELİNDE SÜRÜYOR 
Yangın tatbikatıyla bilinçlenen öğrenciler, HBB’nin eğitim seferberliği kapsamında 15 ilçe genelinde dağıtılan boyama kitabı, boya, diş fırçası ve diş macunu hediyelerini teslim aldılar.
 
Yangın Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş