Skip Navigation Links

“Hepimiz Biriz” Resitali Ayakta Alkışlandı

HBB Türk Müziği Korosu’ndan Samandağ’da “Hepimiz Biriz” Resitali ayakta alkışlandı

“Hepimiz Biriz” Resitali Ayakta AlkışlandıWeb
TV

Magazin   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde önemli kültür ve sanat çalışmaları gerçekleştiren Türk Müziği Korosu, 20 Nisan Çarşamba günü Samandağ Yeni Çarşı Salonu’nda farklılıkların zengin birlikteliğinin ezgilere döküldüğü Hepimiz Biriz” adlı hafızalara kazınan bir resital sundu.

Gerçekleşen muhteşem konsere,  HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Gökhan Yıldırım, HBB Muhtarlar Daire Başkanı Derviş Kezat, Samandağ Belediye Başkan Vekili Nazire Berigel ve çok sayıda Samandağlı vatandaş katılım gösterdi.

BAŞKAN SAVAŞ KÜLTÜREL VE SANATSAL ORGANİZASYONLARLA TOPLUMSAL DOKUNUN GÜÇLENMESİNE KATKI SUNUYOR

Hatayda sosyal ve kültürel faaliyetlerin hemşehrileriyle buluşturularak toplumsal dokunun bir arada tutulmasına büyük ihtimam gösteren ve bu anlamda gönül köprüleri kuran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB bünyesinde gerçekleştirilen organizasyonlarla hem sanatsever hemşehrilerinin sanata doymasını sağlıyor hem de sanata dair uyandırdığı merakla vatandaşların ilgisini çekiyor.

YILDIRIM: NEGATİF ALGILARDAN SANATSAL VE KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİMİZLE BAŞA ÇIKABİLİRİZ

Her meslek dalından insanın sesleriyle renklenen Ney Üstadı Şef Osman Şükrü Bezirci yönetimindeki HBB Korosu’nun vatandaşlarla buluşturduğu resitalde konuşan HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Yıldırım, Bizler Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaşın sanata ve sanatçıya verdiği önem doğrultusunda hareket ederek hem bu mecraya destek sunuyor hem de çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Çünkü biliyoruz ki, bir milletin gelecek nesillere aktarılmasındaki en önemli etken gelenek, örf ve adetlere sahip çıkmaktır. Ülkemizde yaşanan olaylardan dolayı negatif algılardan sanatsal ve kültürel zenginliğimizle başa çıkabiliriz. Sanata ve kültürel faaliyetlere her zaman destek veren Başkanımız Savaşa teşekkür ederim. Ayrıca bizleri hem mutlu eden hem de yeri geldiğinde hüzünlendiren Türk Müziği Korosuna teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim ifadelerini kulandı.

BERİGEL: İLERLEYEN GÜNLERDE SANATSAL FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Samandağ Belediye Başkan Vekili Nazire Berigel de yaptığı konuşmada, Sizlerin sayesinde adeta müzik ziyafetinde hissettim kendimi. Samandağlı hemşehrilerimiz sizler sayesinde keyifli dakikalar yaşadılar. Öncelikle Şefimiz Osman Şükrü Bezirci ve ekibine teşekkür ederim. Umarım ilerleyen zamanlarda da sanatsal faaliyetlerimize devam eder ve hep birlikte keyifli dakikalar yaşarızdedi.

Türk müziğinin eşsiz şarkıları ile dinleyicilerin kulaklarının pasını silen HBB’nin başarılı Türk Müziği Korusu, yoğun ilgi gösteren ve şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Samandağlıları kimi eserlerde hüzünlendirirken kimi parçalarla da keyifli dakikalar yaşattı.

HBB TÜRK MÜZİĞİ KOROSU’NUN MUHTEŞEM DİNLETİSİ AYAKTA ALKIŞLANDI  

Konser bitiminde salonda bulunan sanatseverler bu anlamlı geceye imza atan HBB Türk Müziği Korosu’nu ayakta alkışladı. Ayrıca HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Yıldırım ve HBB Muhtarlar Daire Başkanı Kezat, Koro Şefi Osman Şükrü Bezirciye Başkan Savaş adına teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Ayrıca günün anlam ve önemine binaen Samandağ Belediye Başkan Vekili Nazire Berigel de Türk Müziği Korosuna çiçek sundu.

“Hepimiz Biriz” Resitali Ayakta Alkışlandı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet