Skip Navigation Links

Tansel Demirel'e HBB'de Önemli Görev

Dörtyol’da 2001 yılında serbest veteriner olarak ticari hayatına başlayan Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi mezunu Tansel Demirel,

Tansel Demirel'e HBB'de Önemli Görev

Gündem   A+a-

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)

Dörtyol’da 2001 yılında serbest veteriner olarak ticari hayatına başlayan Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi mezunu Tansel Demirel, 2010 yılında Dörtyol Belediyesi bünyesinde Veteriner Hekim olarak Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Sosyal ve Kültürel Etkinliklerin Koordinesi görevlerinde bulunmuştu.

2014 yılındaki Büyükşehir yasasıyla birlikte Hatay Büyükşehir Belediye kadrosuna geçen Tansel Demirel 2 yıldır da Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezbahalar, Veterinerlik ve Gıda Kontrol işleri Şube Müdürlüğüne bağlı Dörtyol Mezbaha Sorumlusu olarak çalışmaktaydı.

Geçtiğimiz hafta uzun bir süredir münhal bulunan Hatay Büyükşehir Belediyesi Dörtyol-Erzin-Payas Hizmet Birimlerinin Koordinatör Müdürü olarak atandı.

Atamanın yapılmasının ardından hafta başından itibaren yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan Tansel Demirel ilk ziyaret Hatay Yörük Avşar Türkmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden geldi. Dernek Başkanı Ünal Kozak ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Avni Günal ziyaretlerinde atamadan duydukları memnuniyeti ifade ettiler ve yapılacak tüm sosyal projelerde müşterek hareket etme arzularını dile getirdiler.

Dörtyol Kızılay Şube Yönetim Kurulu Üyeleri de aynı gün ziyaret edenler arasında yer aldı.

Ziyarette Dörtyol Kızılay Şube Başkanı Yavuz Kaan Ateş başkanlığında, Gençlik Kolları Başkanı Efendi Can, Kadın Kolları Başkanı Hande Ateşoğlu ve Başkan Yardımcısı Özer Erduran hazır bulundu. Ateş yaptığı açıklamada bu güne kadar Hatay Büyükşehir belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri kampanyalara bundan sonra da devam edeceklerini yeni bir soluk ve heyecanla birlikte büyük kampanyalara imza atacaklarını belirterek Tansel Demirel’e yeni görevinde başarı temennilerini ilettiler.

Dörtyol-Erzin-Payas Hizmet Birimlerinin Koordinatör Müdürü Tansel Demirel’de tüm hafta boyunca gönül dostlarının ziyaretlerinden büyük bir onur duyduğunu belirterek; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş 24 aylık süre zarfında ki bu sürenin bir kısmı tamamen altyapı ve yapılanma çalışmalarıyla geçmiş olmasına rağmen Hatay’ımızın tüm ilçelerinde Büyükşehir Belediyemizin varlığını ve etkinliğini hissettirmeyi başararak halkımızın takdirine mazhar olmuştur. Bizlerde başkanımızın iradeleri ve öngörüleri ışığında hayata geçirilmesini arzu ettiği projeleri en kısa ve en rantabıl şekilde uygulamaya koymak adına mesai kavramı gözetmeksizin hemşerilerimizin her türlü sorun ve sıkıntısında yanlarında olma çabasında olacağız. Görevlendirmem öncesinde büyük desteklerini gördüğüm dostlarıma da burada isim zikretmeden teşekkürlerimi arz etmek istiyorum. Tavsiye ettikleri bu göreve layık olmaya çalışacağım.” Dedi.    

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet