Skip Navigation Links

Sevdiklerinizi Sevgi İzi'yle Daha Güvende Tutun..

Primemall İskenderun'dan Sevgi İzi Projesine destek.

Sevdiklerinizi Sevgi İzi'yle Daha Güvende Tutun..

Yaşam   A+a-

Primemall İskenderun, “Sevgi İzi” Projesine destek oluyor. Zihinsel engelli, Alzheimer veya benzeri hastalıkları bulunan yakınlarının kaybolması durumunda Sevgi İzi numarası ile takibi kolaylaştırmak mümkün. Sevdiklerini güvende tutmak isteyen herkes için özel bir hizmet sunan Primemall İskenderun, Sevgi izi numarasını ücretsiz olarak alışveriş merkezinde kalıcı olarak işletme olanağı sunuyor.

Zihinsel engelli, Alzheimer veya benzeri hastalıkları bulunan yakınlarının kaybolmasından endişe eden herkes için oluşturulan www.benibuldular.com sitesinden artık Sevgi İzi numarası ile yakınların takibi mümkün. Sistem üzerinden başvuru formu doldurularak alınan sevgi izi numarasını hastanın sol koluna dövme olarak işletmek ve sonrasında olası bir kaybolma durumunda bu numara üzerinden ilgili birimlerle iletişime geçmek mümkün. Primemall İskenderun bu sistemin yaygınlaşması ve daha çok insana ulaşmasını sağlamak amacıyla, projeye ücretsiz dövme yaptırma olanağı sunarak destek oluyor.  

Kayıp kişiyle bir şekilde karşılaşan vatandaşlar, o kişinin kolundaki Sevgi İzi'ni görünce önce polise, jandarmaya ya da en yakındaki ilgili birime başvuruyor, sistem üzerinden ilgili birim ailenin iletişim bilgilerine ulaşıyor ve kişinin böylece ailesine kavuşması sağlanıyor.

Kalıcı Sevgi izi numarasını ihtiyacı olan yakınlarına işletmek isteyen herkes, Primemall İskenderun danışma bankosuna başvurabilir.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet