Skip Navigation Links

HBB'den Çocuklara, Hafızalardan Silinmeyecek Keyifli Etkinlik

HBB, 11 Nisan Pazartesi günü saat 17.30’da Atatürk Parkı’nda şişme parklar olarak çocuk eğlencelerine yeni bir soluk getiren oyun parkuru kurdu.

HBB'den Çocuklara, Hafızalardan Silinmeyecek Keyifli EtkinlikWeb
TV

Yaşam   A+a-

Survivor alanı, dev palyaçolu kaydırak, tırmanma piramidi ve çeşitli oyun parklarının kurulmasıyla doyasıya eğlenen çocuklar müzik eşliğinde unutamayacakları keyifli dakikalar yaşadı.

 

ÇOCUKLARIN EĞİTİM, KİŞİSEL GELİŞİM, EĞLENCE VE TOPLUMSAL İLİŞKİLER ANLAMINDA GELİŞİMİ DESTEKLENİYOR

 

Geleceğin teminatı çocukların gerek eğitim gerek kişisel gelişim gerek eğlence anlamında eksik kalmamasına yönelik kapsamlı faaliyetleri il genelinde gerçekleştirilmesi yönünde hassasiyet gösteren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın talimatıyla çalışan HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ekipleri, bu tarz etkinliklerin gerçekleştirilmesi ile çocukların sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimlerinin olumlu yönde etkileneceği vurgusunu yaptı.

 

Müzikler eşliğinde doyasıya eğlenen çocuklara ücretsiz olarak patlamış mısır, Osmanlı Macunu, pamuk şeker ve balon dağıtımı gerçekleştirerek mutluluklara vesile olan HBB ekipleri büyük takdir topladı.

 

12 Nisan Salı günü de Antakya Atatürk Parkı’nda etkinliğin devam edeceğini bildiren HBB, 13-14 Nisan tarihinde Kırıkhan ilçesinde ve  15-16 Nisan ise Dörtyol ilçelerinde de etkinliklerini sürdüreceklerini bildirdi.

 

SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLERİN ÖNCÜSÜ BAŞKAN SAVAŞ’A, GÖZLERİ GÜLEN MİNİKLERDEN BÜYÜK TEŞEKKÜR

 

Veliler, çocuklarının sosyal ortamlarda doyasıya eğlendikleri, arkadaşlık ilişkilerinin geliştiği ve toplumsal hayata adapte oldukları bu etkinliğin gerçekleşmesine vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.

HBB'den Çocuklara, Hafızalardan Silinmeyecek Keyifli Etkinlik videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet