Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş Reyhanlı'da Hemşehrileriyle Bir Arada

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,il genelinde hemşehrileriyle bir araya gelerek hizmet üretiminde istişarelerini sürdürüyor.

Başkan Savaş Reyhanlı'da Hemşehrileriyle  Bir Arada

Reyhanlı   A+a-

Hizmet istişareleri toplantısına Başkan Savaş'ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay Milletvekilleri Serkan Topal ve Birol Ertem, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ve CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Ruşen Bağatur da katılım gösterdi.

 

"REYHANLI'NIN 283 KİLOMETRELİK İÇME SUYU ŞEBEKESİNİN İHALESİNİ HAZİRAN AYINA KADAR YAPMIŞ OLACAĞIZ"

 

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda Başkan Savaş, "Reyhanlı halkına 30 Mart'taki duruşundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Reyhanlı'daki problemlerin farkındayız. Buraya büyük bir mezarlık kompleksi yaptık. Yakın zamanda açılışını yapacağız. Bunun yanı sıra sizlere temiz ve sağlıklı su sağlamak için elimizden gelen her çabayı sarf ediyoruz. Sularımız çok kirli. Halk Sağlığı Laboratuvarı'nın yapmış olduğu testlerde yaklaşık % 50 civarında çeşmelerden kirli su aktığı tespit edildi. Boruların çoğu asbestli. 283 kilometrelik içme suyu şebekesinin ihalesini Haziran ayı gelmeden yapmış olacağız. Bunun size iki kazancı olacak; Birincisi yeraltı sularını daha az kullanacağız, ikincisi ise %100 temiz su içeceksiniz. Sizlere temiz su vermenin mutluluğunu yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş