Skip Navigation Links

Potanın Kraliçeleri Şampiyonluk İçin Play-Off'larda

Bilyoner com Kadınlar Basketbol Ligi’nde(KBL), normal sezonun tamamlanmasıyla birlikte başarı sıralamasında adını ilk 8’e yazdıran takımlar,

Potanın Kraliçeleri Şampiyonluk İçin Play-Off'larda

Spor   A+a-

Bilyoner com Kadınlar Basketbol Ligi’nde(KBL), normal sezonun tamamlanmasıyla birlikte başarı sıralamasında adını ilk 8’e yazdıran takımlar, bu kez Play-Off müsabakalarında şampiyonluk için ter dökecek.

2015-2016 sezonu boyunca mütevazı kadrosuyla seyir zevki yüksek maçlar çıkaran ve son topa kadar mücadeleci oyun anlayışıyla ligi 2’nci sırada tamamlayarak büyük bir başarıya imza atan Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kadın Basketbol Takımı, normal sezonda gösterdiği başarıyı, Play- Off’larda şampiyonlukla taçlandırmak istiyor.

PLAY-OFF ÇEYREK FİNAL MAÇLARI 9-20 NİSAN’DA OYNANACAK

9-20 Nisan tarihleri arasında her takımın iki maçı deplasmanlı şekilde oynayacağı Play-Off Çeyrek Final maçlarında ligde ilk sekiz sırada yer alan Fenerbahçe, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Spor, Mersin Büyükşehir Belediye Spor, Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), Galatasaray SK, İstanbul Üniversitesi, Samsun Canik Belediye Spor ve Basketbolu Geliştirenler Derneği ( BGD) takımları mücadele edecek.

HBB, ÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMALARINDA İLK RAKİBİ SAMSUN CANİK BELEDİYESPOR’U EVİNDE KONUK EDECEK

İlk Play-Off Çeyrek Final karşılaşmasına 10 Nisan Pazar günü saat 16.30’da çıkacak olan HBB Kadın Basketbol Takımı, evinde oynamanın avantajını kullanmak istiyor. Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Samsun Canik Belediyesi ile karşılaşacak olan Hatay temsilcisi, taraftarının desteğini arkasına alarak Play- Off’lara galibiyetle başlamanın hesaplarını yapıyor.

FİNAL MAÇLARINDA 3 GALİBİYET ALAN TAKIM ŞAMPİYON OLACAK

Play- Off maçları sonucunda çeyrek final karşılaşmalarında 2 galibiyet alan yarı finale, yarı finalde 3 galibiyet alan takım ise adını finale yazdıracak. Final müsabakalarında 3 maç kazanan takım 2015-2016 sezonu Bilyoner com Kadınlar Basketbol Ligi’nin şampiyonluk kupasını kaldıracak.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet