Skip Navigation Links

Kırıkhanspor Başarıya Endekslendi

Kırıkhan Spor kendi saha ve seyircisi önünde Altay'ı 1-0 yenerek haftayı galibiyetle kapattı.

Kırıkhanspor Başarıya Endekslendi

Spor   A+a-

Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Kırıkhan Spor'un kendi saha ve seyircisi önünde Altay'ı 1-0 yenerek haftayı galibiyetle kapatması Hatay yöresinde sevinçle karşılandı.
Kulüp Başkanlığına Sait İlçin'in, Teknik Direktörlüğe de Ali Beykoz'un gelmesinin ardından Kırıkhan Spor başarıya endekslendi.
Son 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 de beraberlik alarak topladığı 11 puan ile cetvelinin 12. sırasına kadar yükselen Kırıkhan Spor'un başarısında söz sahiplerinden Kulüp Başkanı Sait İlçin ile Teknik Direktör Ali Beykoz, yaptığı açıklamalarda şunları söylediler.
Kulüp Başkanı Sait İlçin, " Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte tüm imkanlarımızı seferber ederek Futbolcularımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmekteyiz. Kırıkhan Spor Ahmetlerin, Mehmetlerin takımı değil. Bizler gelip geçiciyiz. Kırıkhan Spor tüm Kırıkhanlıların takımıdır. El Birliğiyle takımımızı ligde bırakmak için seferber olmalıyız. Sorunumuz olduğunda imdadımıza koşan Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz'a, Belediye Meclis üyelerimize, İş adamlarımıza, Cefakar taraftarlarımıza,ve Kırıkhan Spor futbolcuları ile Teknik heyetine teşekkür ediyoruz" dedi.
Kırıkhan Spor Teknik Direktörü Ali Beykoz'da yaptığı açıklamada, "Son haftalara girdiğimiz şu günlerde her karşılaşma final havası içerisinde geçeceğini biliyorduk. Takım olarak gerekli önlemlerimizi alarak son 5 karşılaşmada 3 galibiyet 2 de beraberlik alarak yolumuza devam ediyoruz. Altay karşısında zorlanmamıza rağmen rakibimiz karşısında iyi futbol sergileyerek hakkımız olan galibiyet aldık ve bundan da büyük mutluluk duymaktayız. Elde ettikleri başarıdan dolayı tüm futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Diğer karşılaşmalarda olduğu gibi Altay karşısında da bizlere yoğun destek veren Hancılar taraftar grubuna teşekkür ediyoruz. Altay karşılaşmasını unutarak önümüzdeki kalan 4 karşılaşmaya odaklanmamız gerekmektedir" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet