Skip Navigation Links

Hassa'da Pilav Günü Etkinliği

Hassa Hatsaş A.Ş Ortaokulu’nda “Pilav Günü” etkinliği düzendendi.

Hassa'da Pilav Günü Etkinliği

Yaşam   A+a-

Okul Aile Birliği ve Okul İdaresinin birlikte düzenlemiş olduğu etkinliğe .öğrenci velileri ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.Hassa’da ilk  kez düzenlenen bu etkinliğe Hassa’nın protokol üyeleri ,tam kadro katıldılar.

Okul Aile Birliği Başkanı Aysun İlkbahar yaptığı açılış konuşmalarında;

“Eğitimimizin üç ana dinamiklerinden biri olan  veli faktörünü okulumuzda daha etkin kılmak , birlik ve beraberliğimizi tesis etmek ve   kaynaşmayı sağlamak amacıyla yaptığımız bu sosyal etkinlikler faaliyetlerimizi bundan böyle daha sık ve farklı alanlarda sürdürmeyi planlıyoruz.

Biz  Veliler olarak;

Okulumuzdaki Değerli idareci ve öğretmenlerimize; birer  şikayetçi ve baskı unsuru değil,kendilerine daha rahat ve özverili bir çalışma ortamı sağlamak için buradayız. “dedi.

Hassa Kaymakamı Mustafa PALA ise ;

Etkinlik nedeniyle Okul Alile Birliği ve okul idaresine teşekkür ederek başladığı konuşmalarına;

Velilerin öğrencilerin başarılarını ve başarısızlıklarını paylaşmalarını gerektiğini ifade ederek,

Bunu da sağlayacak olan okul idaresi ve öğretmenlerimizdir.Velilerimizin ilgisizliğinden hep yakınırız.Fakat bu ilgiyi sağlamakta bizim elimizde.Bu tür etkinlikler daha sık yaparak velilerimizi okula çekmeliyiz.Birlik ve beraberliği,kaynaşmayı temin etmeliyiz.

Öğrencilerimizin. ezberleyen değil ,uygulayan.Depolayan değil ,sorgulayan, araştıran ve kendini ifade edebilen bir eğitim sisteminin ürünü olması için çaba sarf etmeliyiz.

Öğrencilerimizi  milli ve manevi değerlerine bağlı;  ahlaklı ,dürüst ve vatanına hizmet eden bir nesil olarak yetişmesi için gayret göstermeliyiz.”dedi.

Okuldaki müsabaka ve etkinliklerde  başarı gösteren öğrencilere ödüller dağıtılması ve yemek sonrası program sona erdi.

Okuldaki “Pilav Günü” etkinliğine ;

Hassa Kaymakamı Mustafa PALA,Belediye Başkanı Abdurrrahman Demirel,Garnizon ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Nuri Dilek,İlçe Emniyet Amiri Mustafa Ateş,kurum amirleri,veliler ve öğrenciler katıldı.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet