Skip Navigation Links

Büyük Bayanlar Su Topu Takımı 1.Lig Yolunda

Türkiye Sutopu Federasyonu’nun 2016 yılı “ Büyük Bayanlar Sutopu 2.lig Eleme Grubu Müsabakaları “26-27 Mart tarihlerinde Hatay’da yapıldı.

Büyük Bayanlar Su Topu Takımı 1.Lig Yolunda

Spor   A+a-

 Bodrum Yarımada, Adana Yüzme İhtisas, Hatay Su Sporları Kulübü, İstanbul Yeşilyurt, Kayseri Olimpik , Hatay Büyükşehir Belediyesi, Adana Adanus ve İskenderun Yüzme İhtisas olarak iki ayrı grupta 8 takım final grubuna çıkmak için mücadele etti.
            A ve B grubu olarak mücadele edilen eleme müsabakalarının sonuçlarına göre, gruplarında ilk üç sırayı alarak  Final grubuna yükselen takımların sıralaması şu şekilde olmuştur; A grubunda 1. Bodrum Yarımada, 2. Adana Yüzme İhtisas,  3. İstanbul Yeşilyurt, B grubunda ise 1. İskenderun Yüzme İhtisas, 2. Adana Adanus , 3. Hatay Büyükşehir Belediye .
            Bu sonuçlara göre önümüzdeki aylar içerisinde yapılacak olan Final grubu müsabakalarında şampiyon olan takım Türkiye Bayanlar Sutopu 1.ligi’ne yükselecektir.
            İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Büyük Bayanlar Sutopu takımımız, B grubunda mücadele ettiği ilk günkü maçlarında Kayseri Olimpik takımını 27-1 , Adana Adanus takımını 14-2 , ikinci gün ise Hatay Büyükşehir Belediye Spor takımını 17-1 gibi net skorlarla yenerek, grubunu namağlup lider olarak tamamlamıştır.
            Takımımız eleme gruplarında, skorlardan da anlaşılacağı üzere tüm maçlarda oyunun hakimi olarak başarılı performans göstermiştir. Final grubunda takımımız şampiyonluğun en güçlü adayıdır. Hedefimiz , yapılacak olan Final müsabakalarında şampiyon olarak takımımızı Türkiye Yüzme Federasyonu Büyük Bayanlar 1. Ligi’ne çıkarmaktır.    
             Şu anda, 17 yaş altı bayan takımımız 1.lig’de olmak üzere toplam 7 kategoride Sutopu 2.liglerinde mücadele  etmekteyiz. Sutopu liglerinde mücadele eden tek ilçe takımıyız. Bu aşamada Deniz Ticaret Odası İskenderun şubesinin desteği ile ayakta duruyoruz. Bizlere destekleri için onlara teşekkür ediyoruz. Emeği geçen tüm antrenör arkadaşlarıma, ayrıca antrenmanlarımızı gerçekleştirdiğimiz Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzu’nda her türlü desteği bizlerden esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Cemil Şensöz’e , ilçe Müdürümüz Sayın Ali Arıkoğlu ve ekibine de çok teşekkür ediyoruz. 30.03.2016
            

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet