Skip Navigation Links

Yönetim Kurulu Üyeleri Belirlendi

HBB Gençlik ve Spor Kulübü olağan genel kurulu gerçekleştirildi

Yönetim Kurulu Üyeleri BelirlendiWeb
TV

Spor   A+a-

Hatay’ı sportif arenada Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri yapma ve vatandaşların spor yaşamına canlılık katma yolunda önemli mesafeler kat eden Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Gençlik Spor Kulübü, 25 Mart Cuma günü saat 18.00’de HBB Meclis Salonu’nda Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

 

Toplantı yeter sayısının sağlanması sonrasında, Divan Kurulu Başkanlığına Öner Cabbaroğlu, katip üyeliklerine Sait Günal ve Ulaş Altun'un üyelerin oylarıyla seçilmelerinin ardından Ulu Önder Atatürk ve tüm şehitlerimizin huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla oturum başladı.

 

HBB SPOR KULÜBÜ BAŞKANI GÜVEN, HATAY'IN SPORTİF ARENADAKİ GELİŞİMİNİ AYRINTILARIYLA ANLATTI

 

Üyelerin teklifiyle seçimin açık oylamayla yapılması kararının oy çokluğuyla kabul edildiği Olağan Genel Kurulda söz alan HBB Gençlik Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, "6 yıllık bir geçmişe sahip olan derneğimiz Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş önderliğinde kuruldu ve ülke çapında ses getiren başarılar elde etti. Yönetim kurulu üyesi arkdaşlarımla birlikte iki yıl önce kulüp başkanlığı görevini devraldım. İki yıl içinde derneğimizin 15 olan branş sayısını 21’e çıkardık. 680 olan lisanslı sporcu sayımız şu an 1080. Tüm branşlarımızın spor kıyafetleri ve malzeme ihtiyaçları giderilmiş, kulübümüze 1 adet özel tasarlanmış otobüs tahsis edilmiştir. Geçmişten kalan borçlanmalar bitirilmiş SGK ve vergi borçları yapılandırılmıştır. 21 branşta mücadele eden kulübümüzün lokomotif işlevi  gören ve adından sıkça söz ettiren  HBB Kadın Basketbol Takımı geçen yıl ligden düşme potasındayken bu yıl şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri haline gelmiştir. Geriye kalan son üç maç ve bunlardan en önemlisi Fenerbahçe ile bu hafta kendi sahamızda oynayacak olduğumuz maç. Herkesi takımımızın yanında, destekleriyle görmek isteriz. 2. Ligde mücadele eden HBB Erkek Voleybol takımımız da ligi 3. tamamlayarak önemli bir başarıya imza attı. Playoff turunda istenilen ve beklenen başarı gelmese de 1.Lig yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Süper ligde mücadele eden bir satranç takımımız, engelli kardeşlerimizi hayatın her alanında olduğu gibi sporda da ifade edebilecekleri işitme engelliler futbol takımımız, tekerli sandalye basketbol, okçuluk, atletizm, süper ligde mücadele eden kadın sutopu, tenis, Türk tarihinde önemli bir yere sahip olan güreş ve aba güreşi takımlarımızın yanı sıra, dövüş sanatlarında; MuayThai, KickBoks, Karate, Judo, Boks, Wushu takımlarımız Hatay’ı gururla ve layıkıyla temsil etmektedir. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan tüm bu başarılarda büyük katkıları olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

 

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BELİRLENDİ

 

Dernek mali bütçesinin okunmasının ardından yeni dönem çalışma programı ve tahmini bütçesi açıklandı. Tüzüğün değiştirilmesi ve dernek yönetim kuruluna borçlanma yetkisi verilmesinin ele alınması sonrasında yönetim kurulu asil ve yedek üyeler, denetleme kurulu asil ve yedek üyeler belirlendi. Yönetim kurulu asil üyelikleri; Serdar Güven, Mehmet Güzelmansur, Ayhan Özat, Abdulkadir Koyuncu, Metin Savaş, S.Adnan Bayraktar ve Ali Akın şeklinde oluştu.

HBB Gençlik Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu Toplantısı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Yönetim Kurulu Üyeleri Belirlendi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet