Skip Navigation Links

Dior Pasitere Hizmete Açıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil dün yeni açılan modern pastanenin kurdelasını kesti.

Dior Pasitere Hizmete Açıldı

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil dün yeni açılan modern pastanenin kurdelasını kesti. Gelişim Hastanesi karşısında hizmete giren Dior Pasitere işletmesinin açılış törenine Başkan Seyfi Dingil ve bazı meclis üyelerinin yanı sıra MHP’den İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Meclis  Gurup Başkan Vekili Dt. Emir Selim Yazar ve bazı üyeler de katılım gösterdi.

 

Serine Sunra ve Umut Vural ortaklığındaki modern pastanede seçkin ve taze unlu mamullerin yanı sıra tatlı çeşitleri bulunuyor.  Açılışta yapılan ikramlarla kalitesini gösteren işletmenin açılış töreninde konuşan Seyfi Dingil, “Böyle ticari yatırımlar cesaret isteyen adımlardır. Bu cesareti gösteren işletme sahiplerine belediye başkanı olarak teşekkür ediyorum. Bu yatırımların halkımıza kazandırılması ile kentimiz daha modern ve büyüyen bir şehir haline gelmektedir. Ayrıca böyle titiz bir ortamda gıda sektörüne giren Dior işletmecilerini kutluyorum” dedi.

 

Serina Sunar da açılışa katıldıkları için Başkan ve beraberindekiler ile kalabalık vatandaşlara teşekkür ederek, “Amacımız bu sektörde en iyi hizmeti sunmaktır. Kaliteden ödün vermeden işletmemizde günlük taze ürünler tüketime sunulacaktır. Son derece hijyenik ortamda imal edilen tatlı ve pasta çeşitlerimizin büyük ilgi ve beğeni göreceğine inanıyoruz. Ayrıca önümüzdeki dönemde şekerleme çeşitleri ile dondurma hizmetini Dior markası adı altında halkın beğenizine sunacağız” dedi.

Dt. Emir Selim Yazar da açılan işyerinin hayır olmasını dileyerek işletme sahip ve çalışanlarını tebrik etti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet